Valve, Steam Kütüphanesi’ni Güncelledi

Valve, Steam Kütüphanesi’ni Güncelledi

Valve, Steam Kütüphane’nize güzel bir görünüm ve kullanış sağlayan yeni bir Steam güncellemesi yayınladı. Estetik açıdan daha hoş olan bu güncelleme Epic Store’un düzenine benzemiş. Diğer bazı eklemeler ise, oyunlarınızda neler olup bittiğini ve arkadaşlarınız arasında kimin ne oynadığını takip etmeyi kolaylaştırıyor.

İlk olarak açılış sayfası iyileştirildi ve bu sayede tüm oyunlarınızı daha rahat görme şansınız var. Şık tasarımıyla yeni Steam Kütüphanesi’nde yazılar daha okunaklı hale geldi. Artık arkadaşlarınızın anlık olarak neler yaptığını veya hangi oyunları oynadığını görebilirsiniz, hatta almaya değer yeni bir oyun bile bulabilirsiniz. Ayrıca kütüphanenizdeki oyunlara bir güncelleme geldiğinde ya da bir etkinliğe sahip olduğunda bundan hemen haberiniz olacak. Söz konusu oyunda son güncellemelere göz atmak için etkinliğe tıklamanız yeterli olacak.

Kütüphaneniz oyun koleksiyonunuzu yaptığınız yerdir ve gezerken zevk alacağınız bir yer olmalıdır. Yeni Steam kütüphanesi sayesinde oyunlarınızı kolay ve hızlı bir biçimde keşfedebilecek, sıralayabilecek, gizleyebilecek ve öne çıkarabileceksiniz.

Yeni Kütüphane özelliklerini desteklemek amacıyla, etkinlik ve duyuru göndermeye yönelik yeni araçlar çıkaran Valve, oyuncularla mağaza ve topluluk sayfasının yanı sıra artık kütüphaneden de iletişim kurabilmeniz için size eskisinden fazla denetim ve esneklik sunacak.