Vigor Oyunu Xbox One’da Hafta Sonu Ücretsiz

Vigor Oyunu Xbox One’da Hafta Sonu Ücretsiz

Vigor Oyunu Xbox One’da Ücretsiz

Vigor Oyunu Xbox One'da Ücretsiz

Hayatta kalma oyunu Vigor Xbox One’da 8 Ağustos’taki hafta sonu ücretsiz oynanacak. Ücretsiz hafta sonu, Xbox zamanlı özel oyunun, şu anki adımlarını atmak için erken erişime sahip olmanızı sağlayacak.

Ücretsiz süre 11 Ağustos’a kadar sürecek ve en son 0.9 Güncellemesinin hemen yanında yer alacak. “Aid” adı verilen bu güncelleme, atış mekaniğinde büyük değişiklikler yaptı ve silah skinleri, günlük challenges, özelleştirme, seyirci modu, jestler ve daha fazlası gibi yeni özellikler getirdi.

Bugüne kadar yarım milyondan fazla oyuncu Vigor’u denedi ve Bohemia, bu ücretsiz hafta sonunun oyuncu tabanını genişletmeyi ve bu yaz gelecek oyundan önce yeni özellikleri test etmeyi hedeflediğini söyledi. Ücretsiz hafta sonundan sonra oyunu oynamaya devam etmek istiyorsanız bir Founder’s Pack’i 20 dolara alabilirsiniz.

Vigor, DayZ’in ardındaki stüdyodan Norveç’te geçen bir hayatta kalma oyunudur. Bohemia daha önce Sony’nin erken erişim programlarının bulunmamasından dolayı yalnızca Xbox için Vigor’u çıkarttığını açıkladı. Bir süre sonra PS4’e gelecek. Bir PC sürümü açıklanmadı.