Vladimir ct, Vladimir Counter, Vladimir Counterları – Vladimir’e Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Vladimir ct, Vladimir Counter, Vladimir Counterları – Vladimir’e Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Vladimir Counter

Vladimir Counter

Vladimir counter (Vladimir ct)’dan bahsetmeden önce biraz kendisinin özelliklerinden bahsedelim. Daha sonra rakiplerine geçeceğiz.

Vladimir Kızıl Ölüm; ölümcül bir susuzluk hissi uyandıran Vladimir, imparatorluğun ilk günlerinden beri Noxus’un işlerini etkiledi. Hayatını doğal olmayan bir şekilde uzatmasının yanı sıra, kan büyüsü ustalığı, ona başkalarının zihinlerini ve bedenlerini kendisininmiş gibi kolaylıkla kontrol etmesine olanak tanıyor. Bu yeteneğiyle Noxian aristokrasisinin gösterişli salonlarında kendi etrafında fanatik kitle oluşturmuş, arka sokaklardaysa düşmanlarının kanlarını sonuna kadar kurutmuştur.

Öncelikle LoL karakteri Vladimir’in yeteneklerini hatırlayalım.

Vladimir Yetenekler

Kızıl Akit
Fazladan her 40 Can değeri, Vladimir’e 1 Yetenek Gücü ve her 1 Yetenek Gücü Vladimir’e fazladan 1,4 Can verir (kendi sağladığı avantaj birikmez).

Kan Nakli
Vladimir hedef düşmandan hayat çalar. Vladimir’in kaynağı dolduğunda, Kan Nakli kısa bir süre için büyük ölçüde artan hasar ve iyileşmeden faydalanacaktır.

Kızıl Havuz
Vladimir bir kan havuza girer ve 2 saniyeliğine hedef alınamaz hale gelir. Ek olarak, havuzdaki düşmanlar yavaşlar ve Vladimir onlardan hayat sömürür.

Kan Yağmuru
Vladimir kendi sağlığını feda ederek kan depolamaya başlar ve serbest bırakıldığı zaman etrafındaki bölgeye hasar verir; ancak düşman birimleri tarafından engellenebilir.

Kan Vebası
Vladimir belli bir bölgeye bulaşıcı veba yayar. Etkilenen düşmanlar süre boyunca daha fazla hasar alırlar. Birkaç saniye sonra, Kan Vebası enfekte düşmanlara büyülü hasar verir ve her düşman vuruşu için Vladimir’i iyileştirir.

Vladimir Counterlar’ına (Vladimir ct) bir göz atalım.
Vladimir ct, Vladimir Counter, Vladimir Counterları:

Vladimir’e Karşı İyi Olan Rakipler

Vladimir'e Karşı İyi Olan Rakipler

Vladimir’e Karşı Kötü Olan Rakipler

Vladimir'e Karşı Kötü Olan Rakipler