Watch Dogs Legion’dan Ekran Görüntüleri Sızdırıldı

Watch Dogs Legion’dan Ekran Görüntüleri Sızdırıldı

Son günlerin en sıcak konularından biri Assassin's Creed: Valhalla'nın sızdırılmış oynanış videosuydu. Videoyu izlemek isteyenler buraya tıklayabilirler. Ubisoft malzemelerini gizli tutmakta zorlanıyor olmalı, çünkü bir başka oyunun daha görüntüleri sızdırıldı. Bu seferki sızıntı video olmasa da Watch Dogs: Legion'dan dört yeni ekran görüntüsü içeriyor.

Uzun zaman önce ilan edilen bir oyundan sızan görüntüler çok büyük bir olay yaratmasa da, bu sefer sızdırılan görüntüler oldukça ilgi çekici. Görüntülerde oyun ekipmanlarını ve benzersiz yeteneklerini kontrol edebileceğimiz üç karakteri (bir casus, bir futbol holiganı ve bir polis memuru) görüyoruz.

Casus, susturuculu bir silah, düşman silahlarını sıkıştırabilecek bir saat ve aktif optik kamuflaj ve roketlere sahip bir araba kullanacak. Buna karşılık, holigan arkadaşlarından yardım isteyebilecek ve sarhoş olduğunda daha az hasar alabilecek.

Kadın polisin ekran görüntüsü, casus ve holigan durumunda olduğu gibi, karakter ekranından değil, şehirdeki oyundan bir sahne gösteriyor. Üniforma sayesinde, kahraman birçok kısıtlı yere erişim kazanacak. Silah olarak bir cop kullanacak ve yetenekleri arasında tutuklanan ekip üyelerini kefalet etme yeteneği de olacak.

Son ekran görüntüsü duvardaki yazıda 16 Eylül yazması nedeniyle dikkat çekiyor. Bazı hayranlar, bunun Watch Dogs: The Legion'un planlanan çıkış tarihi olduğundan şüpheleniyor, ancak bu tarih oyundaki bir etkinliğin tarihi de olabilir.

Watch Dogs: Legion PC, Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X ve PlayStation 5 ve Google Stadia yayın platformuna gelecek. Yeni oyun 12 Temmuz'da Ubisoft Forward'da gösterilecek. Sunum sırasında Watch Dogs 2'nin tam sürümü ücretsiz olarak sunulacak.