What Remains of Edith Finch Oyununu Ücretsiz İndir

What Remains of Edith Finch Oyununu Ücretsiz İndir

What Remains of Edith Finch Ücretsiz

What Remains of Edith Finch Ücretsiz

Yayıncı Epic, 2019 boyunca her iki haftada bir, Epic Games Store hesabı olan herkese yeni bir PC oyunu sunacağına söz verdi. Tek yapmanız gereken almak için mağazayı ziyaret etmek. En yeni ücretsiz oyun şuan mevcut: What Remains of Edith Finch, mahkum Finch ailesi hakkında bir dizi kısa öykü boyunca oynamanızı sağlayan bir macera oyunudur. 24 Ocak’a kadar ücretsiz indirebilirsiniz. Şu anda Steam’de 31,00 TL fiyatına satılıyor.

2017 yılının en iyi oyunlarından biri olarak adlandırılan What Remains of Edith Finch, eski Finch malikanesini ve mülkünü araştırırken, ailesinin son yaşayan üyesi olan ana karakterinin rolüne bürünüyor. Burada birkaç kuşak yaşadı ve öldü. Keşfettikçe zamansız ölümlerine yol açan olayları oynarsınız.

Çoğu zaman bir oyunun komploları kabullenmeye ulaşmak için kederin acısını geçmez, ama bu What Remains of Edith Finch’in zaferdir. Sonuçta, oyunun ahlaki bir benzerliği varsa bile bu, her birimizin yaptığı en cesur, en güzel şeyin ne olduğunu bilmesine rağmen devam etmeyi seçmesidir.

Epic Games Store’da önceki ücretsiz oyunlar Subnautica ve Super Meat Boy idi. Edith Finch normal fiyatlarına geri döndüğünde, çevrimiçi mağaza 25 Ocak ile 7 Şubat tarihleri arasında The Jackbox Party Pack’i ücretsiz verecek. Oyuna buradan ulaşabilirsiniz.