Witcher Kart Oyunu Gwent iOS ve Android için Geliyor

Witcher Kart Oyunu Gwent iOS ve Android için Geliyor

Witcher Kart Oyunu Gwent

Witcher Kart Oyunu Gwent

Gwent: The Witcher Card Game, iPhone ve iPad’de “bu yılın ilerleyen zamanlarında” yayınlanacak. Android cihazların bir versiyonu ise “ileriki bir tarihte” açıklanacak.

Gwent ilk olarak 2015 yılında The Witcher 3: Wild Hunt‘ta bir mini oyun olarak ortaya çıktı ve ardından PC, Xbox One ve PS4 için sağlam, bağımlılık yapıcı, ücretsiz bir çevrimiçi kart oyun haline geldi.

Konsol ve bilgisayar sürümü, yarın ilk büyük, ücretli genişlemesini alacak ve oyuna 100’den fazla yeni kart kazandıracak ve bu da cep telefonunda benimsenebilecek premium içerik modeline işaret ediyor.

Crimson Curse, 28 Mart’tan itibaren satışa sunulacak. PC’de ve Gwent’in konsol varyantlarındaki oyun içi mağazasında 30.99 £’e mal olacak.

CD Projekt Red’ten oyunun yönetmeni Jason Slama, “Gwent’i akıllı telefonlara uyarlamak için uzun ve zor bir şekilde hazırlıyoruz. Güzel görseller bir yana, mobil cihazları desteklemek için Gwent’in multiplayer’ına güç veren GOG Galaxy de dahil olmak üzere teknolojimizin çoğunu biz uyarladık. Bence Gwent’i akıllı telefonlara getirme vizyonumuz hem grafik hem de oynanış açısından sunabileceğimizin en iyisini birleştiriyor. Konuyla ilgili daha fazla ayrıntıyı daha sonra bu yıl içinde sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyorum.” dedi.