World of Warcraft Classic Çıkış Tarihi Açıklandı

World of Warcraft Classic Çıkış Tarihi Açıklandı

World of Warcraft Classic

World of Warcraft Classic

WoW‘un orjinal halindeki yeniden piyasaya sürülmesi olan World of Warcraft Classic, 27 Ağustos 2019’da çıkacak. Blizzard, şık bir koleksiyoner baskısının yanı sıra çıkış tarihini açıkladı, ancak oyunu denemek için yaza kadar beklemeniz gerekmeyebilir. Kapalı bir beta bu hafta başlıyor.

Kapalı beta 15 Mayıs’ta başlayacak. Katılımcılar mevcut WoW oyuncularının küçük bir havuzundan seçilecektir. Daha sonraki testler Mayıs-Temmuz ayları arasında düzenli olarak yapılacaktır. Resmi site üzerinden buradan seçebilirsiniz.

Blizzard ayrıca, oyunun 15. yıldönümünde olacak bir World of Warcraft Collector’s Edition da duyurdu. Bir Onyxia pimi, Azeroth mouse pad haritası, sanat eserleri, özel yıldönümü binek hayvanları ve Ragnaros the Firelord’un büyük siyah-altın heykelini içerir. 8 Ekim’de 100 dolara piyasaya sürülecek ve isterseniz buradan Blizzard mağazasından önceden satın alabilirsiniz.

World of Warcraft Classic, 1.12 “Drums of War” güncellemesinin yayınlanmasının ardından oyunu neredeyse 15 yıl önce olduğu gibi oynamanıza izin veriyor. Blizzard, dönemin orijinal lansman durumuna benzeyen oyunun doğru dengesi olduğunu ve aynı zamanda lansmandaki bazı zor noktaları ortadan kaldırdığını söylüyor. Bu sürüm ayrıca modern sunucu altyapısı ve Battle.net sosyal özellikleri gibi başlık altında bazı güncellemeler de içeriyor.

Zaten bir WoW abonesiyseniz, Classic’e erişiminizi hiçbir ek ücret ödemeden alabilirsiniz. WoW Classic, orijinal içerik sürümlerinin ardından, içeriği aşamalı olarak yayınlayacak.