World of Warcraft’ın Büyük Rise of Azshara Güncellemesi Şimdi Aktif

World of Warcraft’ın Büyük Rise of Azshara Güncellemesi Şimdi Aktif

World of Warcraft Rise of Azshara

World of Warcraft Rise of Azshara

World of Warcraft‘ın Battle for Azeroth genişlemesi için ikinci büyük güncelleme geldi. Rise of Azshara şimdi yayında ve uzun süredir devam eden MMO’ya yeni yerler, Heritage zırhı, binek ekipmanı sistemi ve çok daha fazlası dahil olmak üzere çok sayıda yeni içerik ve özellik sunuyor.

Oyuna en büyük eklemeler arasında keşfedilecek iki yeni bölge var. Bunlardan ilki, Naga’nın başkenti ve Azshara’s Eternal Palace adı verilen sekiz patronluk baskınında son düşman olarak görev yapan ve adını taşıyan Azshara’nın evi Nazjatar. İkinci yeni bölge Mechagon şehridir. Burada, şehrin çılgın kralına karşı bir savaşla sonuçlanan Operation Mechagon adı verilen yeni bir Mythic-zorluk zindanına girebileceksiniz.

Rise of Azshara ayrıca Nazjatar’daki istismarlarınız sırasında size yardımcı olacak Benthic donanımı olarak bilinen yeni tip bir ekipmanı da tanıtıyor. Naga başkentini keşfederken, Prismatic Manapearls adında yeni bir tür ruh para birimi alacaksınız. Bunlar bir parça Benthic donanımı için takas edilebilir, bu da 425 ilv.’e yükseltilebilir. Bunun üzerine, Gnomes ve Taurens artık kendi Heritage zırhlarını kazanmak için özel görevlerde bulunabilirler.

Güncellemenin getirdiği bir diğer önemli değişiklik yeni bir binek ekipmanı sistemidir. Mesela, artık su üzerinde yürüme kabiliyetine sahip herhangi bir binek yapabilirsiniz. Tamamlanacak yeni Pathfinder başarıları da var. Bunları tamamlamak bineğinizin Kul Tiras, Zandalar, Mechagon ve Nazjatar’dan geçmesine izin verecektir.

Bunun ötesinde, Heart of Azeroth sistemi, karakterinize çeşitli farklı buff’lar ve diğer yetenekler kazandırabilen yeni bir kişiselleştirme seçeneğine sahip Essences’ı içerir. Ayrıca Stratholme adında yeni bir evcil hayvan savaş zindanı ve diğer çeşitli değişiklikler var. Resmi World of Warcraft web sitesinde buradan Rise of Azshara güncellemesi hakkında daha fazla ayrıntı okuyabilirsiniz.