World of Warships Evreninde Yeni Savaş Modu ve ABD Savaşları Etkinliği II Başlıyor

World of Warships Evreninde Yeni Savaş Modu ve ABD Savaşları Etkinliği II Başlıyor

World of Warhips, yeni sınırlı süreli savaş modunu ve ABD Savaşları Etkinliği’nin ikinci aşamasını başlattığını duyurdu. Oyuna gelecek en son güncelleme, savaş görevleri, günlük teslimat ve heyecan verici yeni bir savaş modu ile yeni bir ABD Donanması tarihi koleksiyonunu oyunculara tanıtıyor.

Wargaming, oldukça popüler, ücretsiz oynanabilen deniz savaşı oyunu World of Warships (WoWS) için en son güncellemesini yayınladı. ABD Savaş Gemileri etkinliğinin ikinci aşaması, ABD Donanması odaklı benzersiz bir tarihi koleksiyon, çeşitli savaş görevleri ve düzenli ödüllerle birlikte günlük teslimatlar sunuyor. Bunlarla birlikte güncelleme, Cadılar Bayramı sezonu için bazı kuruluşlar tarafından ele geçirilmiş korkunç bir gelecekte yeni bir sınırlı süreli savaş modu getiriyor.

https://www.youtube.com/watch?v=COHsW_nb47Afeature=emb_title

World of Warships’te gerçek tarihten alıntılar

Bu etkinliğin oyuna dahil olma amacı, oyuncuları her iki Dünya Savaşı’nda savaş gemilerinin, amirallerin, hizmet madalyaları ve 2’nci Dünya Savaşı sırasında ABD Donanması'na kayıtlı ana üniforma türleri hakkında bilgilendirmektir. Her şey ABD Donanması ile ilgilidir. Koleksiyonu tamamlayan oyuncular, yeni savaş görevlerini tamamladıklarında kamuflajlar, bayraklar ve kutularla yeni bir Seviye V Oklahoma savaş gemisine sahip olma şansı yakalayacak.

Büyük mücadelede anahtarı kap, zafere ulaş

World of Warships'e yeni ve sınırlı süreli korkunç bir savaş modu geliyor ve bu bilimkurgu evrenlerinin hayranlarını memnun edecek. Devasa bir Poligon haritasında 16 oyuncunun birbirlerine ve AI kontrollü canavarlara karşı savaştığı geçici bir oyun modu olan Key Battles ile tanışın!

Oyuncular için temel amaç, Poligon'dan, özel canavarlardan birini yok ederek ve bir anahtar alarak haritanın ortasında bulunan bir portaldan çıkmak olacak. Oyuncular oyuna tek başlarına başlayacak ancak savaşta doğrudan üç gemiden oluşan bir ekip toplayabilecek. Ancak anahtarı yalnızca bir kişi kullanabilecek, bu yüzden oyuncular ya müttefikleriyle iş birliği içinde olup sonuna kadar gidecek ya da silahlarını onlara karşı çevirip yalnız bir kurt olacak. Oyuncular, her biri geniş bir farklı modül yelpazesi ile özelleştirilebilen üç farklı geminin dümenini alabilecek ve düzinelerce benzersiz kombinasyon ve oyun tarzıyla yeni tarzlar deneyimleyebilecek. Bu yeni oyun moduyla ilgili daha fazla bilgi için World of Warships evreninin yeni tanıtım videosuna göz atın.