WoW Classic 1.1 Milyon Twitch İzleyicisine Ulaştı

WoW Classic 1.1 Milyon Twitch İzleyicisine Ulaştı

World of Warcraft Classic artık geldi ve yeni eski okul tarzı WoW’dan bir şeyler yakalamak için çoktan Twitch’de hayranları yerlerini almış gibi görünüyor. Eşzamanlı WoW izleyicileri, oyunun önceki istatistiklerine bakıldığında oldukça büyük gibi. WoW Twitch’te 1.1 milyondan fazla aktif izleyiciye ulaştı.

Espor danışmanı Rod Breslau tarafından Twitter’da görüldüğü ve Twitch Tracker sitesinde gösterildiği gibi, World of Warcraft eşzamanlı Twitch izleyicisinin 1.1 milyonu aştığını gördü. Breslau’nun gönderisinde, sırasıyla 153k, 110k ve 91.8k’larda olan GTA 5, Minecraft ve Fortnite’ın önünde, oyunun Twitch görünümlerinin bir ekran görüntüsünü görebilirsiniz.

Twitch Tracker’a göre, son üç ayda, WoW her ay 202k ile 244k arasında değişen en yüksek izleyici sayısını gördü, bu nedenle yeni 1.1 milyon sayı oldukça büyük bir artış. Ağustos 2018’de, WoW genişlemesi Battle for Azeroth başlatıldığında, siteye göre yaklaşık 600 bin izleyici ile zirveyi görmüştü. Bu sayı o zamanı da geride bırakmış oldu.