WoW Classic’in 15. Yıldönümü Etkinliği Yeni Baskın ve Ücretsiz Bonuslar Sunuyor

WoW Classic’in 15. Yıldönümü Etkinliği Yeni Baskın ve Ücretsiz Bonuslar Sunuyor

WoW 15. Yıldönümü Etkinliği

WoW 15. Yıldönümü Etkinliği

World of Warcraft‘ın Classic sürümü çıktı ve güncel sürümü oynayanlar, türünü tanımlayan MMO’nun yayınlanmasını ve 15. yılını kutlamak için özel bir ilgi görüyorlar.

Blizzard, önümüzdeki aylarda WoW’un en son genişlemesi olan Battle for Azeroth’un oyun içi bir etkinliği olan normal WoW’da bir dizi kutlama yapmayı planlıyor. Etkinlik, oyuncuları WoW’un en korkunç patronlarından bazılarına karşı çıkmaya zorlayan “özel bir baskın” olacaktır.

Oyuncular, baskın yapmak için WoW’un mevcut seviye sınırı olan 110’a ulaşmış olmalıddır. Patronları başarıyla indirenler Obsidyen Worldbreaker bineği kazanacaklar. Blizzard bu yaratığın, kudretli Deathwing the Destroyer’den ilham aldığını söyledi.

Daha basit bir şey isteyenler için Blizzard, sadece Battle for Azeroth’a giriş yapanlara bir dizi “sınırlı süreli bonus” veriyor. Eşyalar, Lil ‘Nefarian evcil hayvanını, özel bir oyun içi başarı ve diğer bonusları içeriyor. Listenin tamamı önümüzdeki haftalarda açıklanacak.

Buarada WoW Classic, son derece popüler olduğunu kanıtlıyor, o kadar ki Blizzard piyasaya sürülmeden önce dört sunucu daha eklese de, oyuncular uzun sunucu sıralarına giriyor.