Xbox Game Pass Aboneleri Artık EA Play Oyunlarını Önceden Yükleyebilir

Xbox Game Pass Aboneleri Artık EA Play Oyunlarını Önceden Yükleyebilir

EA Play yayın hizmetine abone olursanız, Xbox Game Pass'iniz varsa artık favori EA oyunlarınızı yükleyebileceğinizi bilmekten memnuniyet duyacaksınız. Bu, henüz oyunları oynayabileceğiniz anlamına gelmiyor, ancak 10 Kasım'da hizmetin başladığı andan itibaren onları oynayabileceksiniz.

EA Play Oyunları Xbox'a Nasıl Alınır?

Bir süredir EA Play'in Xbox Game Pass'te kullanıma sunulacağını biliyoruz. Bunun yanı sıra Game Pass Ultimate aboneleri için hizmet mevcut aboneliğinize ücretsiz olarak dahil olacak. Yani Xbox Game Pass'te halihazırda mevcut olan 100'den fazla oyuna ek olarak 70'ten fazla oyuna erişiminiz olacak.

The Verge’in editörü Tom Warren, yakın tarihli bir Tweet’inde, EA oyunlarının artık Game Pass kullanıcıları tarafından indirilebileceğini ve önceden yüklenebilmelerine rağmen, EA Play'in Xbox Game Pass'ta yayınlandığı 10 Kasım'a kadar oynanamayacağını doğrulayan bir ekran görüntüsü paylaştı.

EA Play'e Erişiminiz Olup Olmadığını Nasıl Anlarsınız?

EA Play'e erişiminiz olup olmadığını şu an kontrol edebilirsiniz. Bunun için Xbox One'ınızı açın ve Oyunlarım ve Uygulamalar Yönet Abonelikler'e gidin. EA Play'e erişiminiz varsa, bunu abonelik listenizde göreceksiniz.

Sahip olduğunuzu onayladıktan sonra, oyunların sahibi olmasanız bile oynamaya hazır oyunları indirmeye başlayabilirsiniz. EA Play hizmeti 10 Kasım'da başladığında size çok zaman kazandıracağı için bu harika.

Erişiminiz varsa, oyunları önceden yükleyebilmek için dahili veya harici Xbox sabit sürücünüzde yeterli alana ihtiyacınız olacağını unutmayın.

Bu fırsatın Xbox Game Pass kadrosuna sağlam bir katkıda bulunacağı inkar edilemez. EA Play, abonelik hizmetine çok daha fazla değer katıyor. Artık kitaplığınıza erken kitap ekleyebildiğinize göre, kendinizi EA Play lansman gününe hazırlayabilirsiniz.

Xbox Game Pass Ultimate aboneleri, bu erken erişimin yalnızca bir konsoldan hizmete erişenlere açık olduğunu unutmamalı. PC'nizden Xbox Game Pass'e erişirseniz, 10 Aralık 2020'de EA Play'in başlamasını beklemeniz gerekecek.