Xbox Game Pass’e Gelecek Oyunlar Sızdırıldı

Xbox Game Pass’e Gelecek Oyunlar Sızdırıldı

Xbox Game Pass, oyun sektöründeki en iyi aboneliklerden biri ve konumunu korumaya devam ediyor. Aylık bir ücret karşılığında devasa bir oyun kütüphanesine erişebildiğiniz bu kitaplık, piyasaya sürüldüğü gün Halo Infinite ve Forza Horizon 5 gibi devasa oyunlar da dahil olmak üzere birçok oyun içeriyor.

Xbox da bu ay oyun eklemeyi unutmadı. Yanlışlıkla Xbox sitesine biraz erken yüklenen bir görsel, bir sonraki Game Pass'e hangi oyunların geleceğini ortaya çıkardı. İnternetteki herhangi bir şeyde olduğu gibi uzun süre yayında olmamasına rağmen, tamamen kadar çevrimiçi olmadan önce sadece bir kişinin görmesi yeterli. Resim anında Reddit'te paylaşıldı. İçeriği aşağıda görebilirsiniz.

Yaklaşan grupta yer alan oyunlardan bazıları, daha önce duyurulan oyunlar. Bununla birlikte bazı yeni bilgiler de var. Death's Door'un Game Pass'e gelişi daha önce açıklanmamıştı. Taiko No Tatsujin: The DrumMaster ve Windjammers 2 gibi Pupperazzi de aboneliğe katılacak. Taiko No Tatsujin dışındaki tüm oyunlar konsol, bulut ve PC'ye gelecek ve yalnızca konsol ve PC üzerinden erişilebilir olacak.

 

Yukarıdaki resimde görebileceğiniz diğer beş oyun Game Pass için zaten duyurulmuştu. Hitman üçlemesi bunların arasında, üç Hitman oyununun tümünü içeren bir koleksiyon ve 20 Ocak 2022'den itibaren Game Pass'ta oynanabilecek. Rainbow Six Extraction, Game Pass'te, yine 20 Ocak'ta piyasaya sürülecek ve Rainbow Six Siege, Game Pass'te yayınlanacak. PC'de ve Xbox Game Pass Ultimate aracılığıyla kullanılabilir. Nobody Saves The World ve Danganronpa: Trigger Happy Havoc'un Anniversary Edition’u bugünden itibaren satışta.

Game Pass büyümeye devam ederken, yakında gerçek bir rakibe sahip olacağına dair söylentiler dönüyor. PlayStation görünüşe göre kendi Game Pass sürümü üzerinde çalışıyor. Bir çeşit PS Plus ve PS Now kombinasyonu olacak ve muhtemelen abonelere aralarından seçim yapabilecekleri üç versiyon verecek. PlayStation henüz planlarını onaylamadı, ancak Xbox patronu Phil Spencer bu haftanın başlarında hareketi kaçınılmaz olarak nitelendirdi.