Xbox Game With Gold Mart Oyunları Açıklandı

Xbox Game With Gold Mart Oyunları Açıklandı

Şubat ayı sona eriyor, bu nedenle Xbox Live aboneleri için yeni bir Games with Gold ücretsiz serisinin zamanı geldi. Microsoft, Mart ayında Games with Gold programına katılan dört ücretsiz oyunu açıkladı: Warface: Breakout , VALA : Vicious Attack Llama Apocalypse , Metal Slug 3 ve Port Royale 3 . Her zamanki gibi, geriye dönük uyumluluk yoluyla oynanabilen bir çift Xbox One oyunu ve iki eski oyun var.

Warface: Breakout , geçen yıl piyasaya sürülen taktiksel bir birinci şahıs nişancı oyunudur. Planet the Bomb oyun moduna dayanan MMO Warface'in bir yan ürünü. Takım tabanlı FPS henüz çok fazla içeriğe sahip değil, ancak türün hayranıysanız, incelemeye değer olabilir. Warface: Breakout, Mart ayı boyunca ücretsizdir.

Diğer Xbox One freebie kesinlikle aptalca bir oyun ve adına bakıldığında bu hiç de şaşırtıcı değil. VALA: Vicious Attack Llama Apocalypse , kıyamete lamaların neden olduğu yukarıdan aşağıya bir mekanik nişancı oyunudur. Dört oyuncuya kadar yerel kooperatife sahiptir ve roguelike döngüsüne sahiptir. Vicious Attack Llama Apocalypse 16 Mart'tan 15 Nisan'a kadar ücretsiz olacak. Ayın diğer kalanında ise korsan simülasyon oyunu Port Royale 3 ücretsiz oynanabilir olacak.

Geriye dönük uyumlu Xbox 360 freebies çifti, tartışmalı bir şekilde bu ay Xbox One oyunlarından daha güçlü. SNK'nın klasik run-and-gun Metal Slug 3'ü 1 Mart – 15 Mart arasında oynayabilirsiniz.

Xbox Games with Gold Mart 2021 Oyunları

  • Warface: Breakout: Mart 1-31
  • VALA: Vicious Attack Llama Apocalypse: Mart 16-Nisan 15
  • Metal Slug 3: Mart 1-15
  • Port Royale 3: Mart 16-31