Xbox Live Games with Gold Ücretsiz Oyunları: Mart 2019

Xbox Live Games with Gold Ücretsiz Oyunları: Mart 2019

Mart ayının ücresiz oyunları: Xbox One için Adventure Time: Pirates of the Enchiridion ve Xbox 360 / Xbox One için Star Wars Republic Commando. Ayrıca ayın ortasında, bu ayın ikinci iki bedava oyuna erişim kazanacaksınız: Xbox One için Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 ve Xbox 360 / Xbox One için Metal Gear Rising: Revengeance.

Pirates of the Enchiridion , sevilen çizgi film “Adventure Time” temalı en son oyundur ve oyunculara Ooo Ülkesinin neden su bastığını araştırmak için Finn, Jake ve Marceline gibi karakterlerin kontrolünü sağlar. 

Geriye dönük uyumluluk sayesinde, 2005’in Star Wars Republic Commando, Xbox One’da oynanabilir ve takım tabanlı, askeri tarzda mücadele ile heyecan verici bir tek oyunculu kampanya sunuyor.

 

Plants vs. Zombies hayranları Garden Warfare 2‘nin ücretsiz indirilmesinden memnun kalacaklardır. Hafif yürekli nişancı, serileri yeni karakterler, modlar ve solo içerikle genişletirken, mizahı ve saçma kıyafetleri de eğlenceli kılar.

 

Son olarak Metal Gear Solid 4‘ten dört yıl sonra gerçekleşen ve oyuncuları siber ağlarla güçlendirilmiş bir Raiden’in kontrolünü ele geçiren Revengeance var. Adrenalin pompalayan savaş ve Raiden’in zorlayıcı hikayesi oyunu oynanabilir kılıyor.

Aşağıdaki Mart Games with Gold oyunları ve tarihlerinin tam listesini bulabilirsiniz.


Xbox One

  • Adventure Time: Pirates of the Enchiridion (Mart 1 – 31)
  • Star Wars: Republic Commando (Mart 1 – 15)
  • Plants Vs Zombies Garden Warfare 2 (Mart 16 – Nisan 15) 
  • Metal Gear Rising Revengeance (Mart 16 – 31)

Xbox 360

  • Star Wars: Republic Commando (Mart 1 – 15)
  • Metal Gear Rising Revengeance (Mart 16 – 31)