Xbox One 2 Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu Ekledi

Xbox One 2 Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu Ekledi

Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunları

Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunları

İki tane daha Xbox 360 oyunu Xbox One‘ın geriye dönük uyumluluk programına katıldı. Bu yeni eklemeler, bir aile dostu Star Wars oyunu ve bir satirical sim içerir.

Lego Star Wars 2: The Original Trilogy, ilk Lego Star Wars‘ un plastik tuğlalarda prequel üçlemesini ölümsüzleştirerek büyük bir isme sahip olmasından sonra, en eski Lego markalı serilerden biriydi. Adından da anlaşılacağı gibi, bu üç klasik film A New Hope, The Empire Strikes Back ve Return of the Jedi.

Tropico 4, küçük bir ada milletinin diktatörünü yapan uzun süredir devam eden simülasyon serisinin beş oyunundan biridir. “El Presidente” olarak vatandaşları mutlu tutmakla veya iktidarı elinde tutmak için isyanları bastırmak ve günümüze kadar sürmekte olan varlık tehdidini ortadan kaldırmakla görevlendirilirsiniz.

Her zaman olduğu gibi, bu oyunlara dijital olarak sahipseniz, bunları kütüphanenizden indirebilir veya fiziksel kopyalar varsa diski yerleştirebilirsiniz. Fiyatları ise; Xbox Store’da 15 $ (Lego Star Wars) ve 10 $ (Tropico) olarak satışa çıktılar.