Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 Oyununu Ekliyor

Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 Oyununu Ekliyor

Ghost Recon: Advanced Warfighter 2

Ghost Recon: Advanced Warfighter 2

Larry “Major Nelson” Hryb, Ghost Recon: Advanced Warfighter 2‘nin artık bir Xbox One geriye dönük uyumluluk oyunu olduğunu açıkladı. 2007 Xbox 360 oyununu, oyunun fiziksel veya dijital versiyonuna sahipseniz, artık Xbox One’da oynayabilirsiniz.

Xbox Live Gold’a abone olmanız durumunda da oyunu satın almak zorunda değilsiniz. Ghost Recon: Advanced Warfighter 2, Nisan 2019’da Games With Gold tarafından sunulan dört oyundan biri olarak açıklandı. Böylece Xbox Live Gold ile Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 oyununu 16 – 30 Nisan tarihine kadar ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Önceki oyunda olduğu gibi, Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 de, çatışmalarda gizli ve taktik karar vermenin üzerinde durur. Oyunun hikayesi, ABD ve Meksika sınırında meydana gelen bir dizi ihtilafa odaklanarak 72 saatlik bir süreçte gerçekleşir. Diğer Ghost Recon serileri gibi, dünyadaki uluslararası tehditlere cevap veren, geleneksel silahların ve ileri, fütüristik teknolojinin bir karışımı ile tamamen gizlilik içinde çalışan, seçkin bir özel kuvvetler olan ABD grubunun bir parçası olarak oynuyorsunuz.