Xbox One İçin Cyberpunk 2077 Satın Alanlar Xbox Series X Sürümüne Ücretsiz Sahip Olabilecek

Xbox One İçin Cyberpunk 2077 Satın Alanlar Xbox Series X Sürümüne Ücretsiz Sahip Olabilecek

     Oyun dünyasının en çok beklenen yapımlarından birisi olan Cyberpunk 2077, ertelemelerin kurbanı olmuştu. Ancak Cyberpunk 2077'nin stüdyosu olan CD Projekt oyunun 17 Eylül 2020 tarihinde çıkacağını açıklamıştı. Oyunla alakalı yeni bir gelişme yaşandı. Microsoft'un yakın zamanda çıkartmasını beklediğimiz yeni nesil oyun konsolu Xbox Series X için çapraz satın alma planının açıklanmasının hemen ardından bu plana katılacak olan ilk stüdyonun CD Projekt olduğu belirtildi.

     Yani olayı biraz daha açıklamak gerekirse, 17 Eylül 2020 tarihi geldiğinde piyasaya sürülecek olan Cyberpunk 2077'nin Xbox One sürümünü satın alırsanız oyunu aynı zamanda Xbox Series X'te de oynayabileceksiniz.

    Cyberpunk 2077'nin oyun stüdyosu CD Projekt, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Oyuncular aynı oyunu kesinlikle iki kez satın almak ve bu yükseltmeler için ödeme yapmak zorunda kalmamalıdır” dedi. Yani Cyberpunk 2077'ye sahip olan oyuncular aynı zamanda Xbox Series X yükseltmesine de ücretsiz sahip olacak.

     Oyun stüdyosu CD Projekt'in Cyberpunk 2077'nin piyasaya çıkarmak için 17 Eylül tarihini seçmesinde ki en büyük sebebin, tanıtılacak olan yeni oyun konsolları olarak düşünülüyor. Microsoft'un Xbox Series X oyunları için çapraz satın alma özelliğinde Akıllı Teslimat adı veriliyor.