Xbox One İki Yeni Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu Ekledi

Xbox One İki Yeni Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu Ekledi

Xbox One Yeni Geriye Dönük Uyumluluk Oyunları

Xbox One Yeni Geriye Dönük Uyumluluk Oyunları

Larry “Major Nelson” Hryb, iki Xbox 360 oyununun artık Xbox One‘da geriye dönük uyumlu olduğunu açıkladı. Her zamanki gibi, oyunlara zaten sahipseniz Xbox One’da oynayabilirsiniz. İkisi de konsolun çevrimiçi mağazasında satın alınabilir.

Eklenen iki oyun From Dust ve Costume Quest‘tir. From Dust sizi tanrı benzeri bir figürün rolüne sokar ve toprağı şekillendirmedeki eylemleriniz gözettiğiniz bir kabilenin hayatını etkiler. Amacınız, doğal afetlerin üstesinden gelmelerine yardım ederken eski totem ve bilgi arayışlarında onları dürtmek. Costume Quest ise, Cadılar Bayramı gecesinde kaçırılan ikiz kardeşinizin arayışınızda müttefikler alması gereken genç bir hilebaz olduğunuz parti merkezli bir RPG. Savaşta, siz ve parti üyeleriniz, giymiş olduğunuz canavarlara ve yaratıklara dönüşür ve bunun sonucunda güç kazanırsınız.

From Dust – Costume Quest

From Dust’da ham, sevimli dünya üzerindeki etkinizi ortaya çıkarmaya çalışırken, doğanın daha büyük kuvvetleriyle mücadele etmek eğlenceli. Çalkantılı deniz, akan lav ve büyüyen ormanlar, ışık vurguları, ortam müziği ve hayvan seslendirmeleri ile güçlendirilmiş canlı bir yaşam duygusu yaratır.

Hiç kuşkusuz, sanat ve tüm öncül hizmet, Costume Quest’in en büyük görevini görüyor ve bunlar nihayetinde oyunu yönlendiren ve yüzeysel bir RPG‘den çok daha fazla bir şeye dönüştüren şeyler.