Xbox One PUBG Test Sunucusu Geri Dönüyor

Xbox One PUBG Test Sunucusu Geri Dönüyor

PUBG Test Sunucusu Geri Dönüyor

PUBG Test Sunucusu Geri Dönüyor

PUBG Corp., PlayerUnknown’s Battlegrounds‘ın Xbox One sürümü için yeni bir güncelleme yayınladı. PUBG test sunucusu (PTS) bir kez daha aktif ve oyuncuların denemesi için bir ton yeni içerik var. Sunucu, 16 Temmuz’a kadar tüm Xbox One PUBG oyuncularına açık kalacaktır.

PTS, sizi geçici bir sunucuya koyan tamamen ayrı bir yüklemedir. Xbox One’da oynatmak için PUBG kopyasına ihtiyacınız vardır. Sunucunun birincil amacı, PUBG üzerinde resmi olarak başlatılmadan önce yeni özellikleri ve haritaları test etmektir. PUBG Corp., daha önce Xbox One’da haritayı başlatmadan önce yükleme sürelerini, öğeyi ve araç yerleştirmeyi ve Miramar’daki oyuncu davranışlarını test etmek için PTS‘yi başlatmıştı.

Oyuncular bu sefer yeni bir haritayı test etmeyecekler, ancak hemen hemen her silah yama alıyor, yeni bir araç ve ateşli silah ekleniyor ve kullanıcı arayüzü bir güncelleme alıyor. PUBG Corp. ayrıca hızlı koşmak, ateş etmek ya da yüzmek gibi oyuncuların hareket etmelerinin yeni yollarını test etmek istiyor.

PUBG’nin sesi de bir güncelleme aldı, bu yüzden oyuncular silah seslerinin önlerinde mi yoksa arkasında mı olduğunu anlayabilecekler. Silah seslerinin yukarıdan ya da aşağıdan gelip gelmediğini ayırt edebilecekler.

PUBG Corp. ayrıca oyuncuların hem maç başlamadan hem de öldükten sonra savaş alanını nasıl algıladıklarını değiştirdi. Artık harita, önceden uçağın alacağı uçuş yolunu gösteriyor, böylece oyuncular havaya çıkmadan önce nereye inmek istedikleri konusunda karar verebilirler. Öldükten sonra, oyuncular en yakın oyuncuyu seçebilir ve istedikleri kişi öldükten sonra bir sonraki en yakın oyuncuya atlar. Maç tamamlanana kadar kişiden kişiye atlamaya devam edebileceksiniz. Bir takımda oynuyorsanız, tüm takım arkadaşlarınız öldürene kadar diğer oyuncuları belirtemezsiniz.