Xbox One Üyelik

Xbox One Üyelik

Xbox One Üyelikleri

İlk olarak Xbox One’da 4 üyelik vardır. Xbox Live Gold, Xbox Game Pass for Console, Xbox Game Pass Ultimate ve EA Access.

Ayrıca bilgisayar için yeni çıkarılan Xbox Game Pass for PC.

Xbox Live Gold

Xbox Live Gold

İlk olarak Xbox Live Gold’dan bahsedelim.

Xbox Live Gold kısaca sizin oyunları çok oyunculu oynamanızı sağlar. Yani PUBG veya Fortnite oyununda sadece çok oyunculu seçeneği olduğundan Xbox Live Gold olmadan oynayamazsınız. Veya Grand Theft Auto V oyununu Xbox Live Gold olmadan sadece tek oyunculu oynayabilirsiniz.

Ayrıca Xbox Live Gold üyeliğine sahip olanlara her ay ücretsiz oyunlar sunulmakta. Bu oyunları bir kere aldığınızda Xbox Live Gold üyeliğiniz bulunduğu süre içerisinde istediğiniz kadar oynayabilirsiniz.

Son olarak Xbox Live Gold alanlara özel belli tarihlerde değişen indirimler verilmektedir. Genellikle indirim belli oyunlarda %20 ile %75 arasında oluyor kaçırmamanızı tavsiye ederim.

Ve gelelim sevindirici haberimize; Microsoft hiçbir sebep göstermeden Eylül sonlarında üyelik fiyatını 30₺’den 60₺’ye çıkarmıştı. 2 gün önce, 15 Eylül’de aylık fiyatın tekrar 30₺ olacağını duyurdular.

Xbox Game Pass

Xbox Game Pass

Xbox Game Pass for Console

İkinci üyeliğimiz Xbox Game Pass for Console.

Bu üyelik sayesinde 100’den fazla oyunu üyeliğiniz boyunca kısıtlama olmadan oynayabiliyorsunuz. (Çok oyunculu oynamak için Xbox Live Gold ayrıca üyelik gerekir.)

Ayrıca Xbox Game Pass’e dahil oyunları satın almak isterseniz size %10 %20 gibi bir indirim sunulabilmekte.

Oyun listesi için buraya bakabilirsiniz: www.microsoft.com/tr-tr/p/xbox-game-pass-for-console/cfq7ttc0k6l8?activetab=pivot:gamesanddealstab

Gerçekten küçümsenemeyecek bir kütüphanesi var.

Anlık ve 15 Eylül’deki yeni fiyatları aşağıdan öğrenebilirsiniz:​

Xbox Game Pass for PC

Bu üyelik aslında PC oyuncularına yönelik.

Oyun kütüphanesi biraz farklı olsa da Xbox Game Pass for Console üyeliğinin PC versiyonu diyebiliriz.

Oyun listesi için buraya bakabilirsiniz: https://www.microsoft.com/tr-tr/p/xbox-game-pass/CFQ7TTC0KGQ8/0002?activetab=pivot:gamesanddealstabb

Xbox Game Pass Ultimate

Xbox Game Pass Ultimate

Xbox Game Pass Ultimate, hem Xbox Live Gold, hem de Xbox Game Pass üyeliklerinin aynanda almak isteyenler için bir altın fırsat diyebiliriz.

Bu üyeliği aldığınızda Xbox Live Gold, Xbox Game Pass for PC, Xbox Game Pass for Console üyeliklerinin tüm özelliklerine erişebiliyorsunuz.

Yani sadece Xbox Game Pass Ultimate alarak bütün üyelikleri almış gibi oluyorsunuz.

Bu yöntem hem daha ucuz hem de oyuncular daha güzel.

Anlık ve 15 Eylül’deki yeni fiyatları aşağıdan öğrenebilirsiniz:​

EA Access

EA Access

EA Access üyeliği de Game Pass üyeliği gibidir. Satın aldığınız süre içerisinde kütüphanede bulunan bütün oyunları herhangi bir kısıtlama olmadan oynayabilirsiniz.

Fifa 19, Battlefield™ V, NBA LIVE 19 gibi güncel EA oyunları kütüphanede bulunmakta ve yeni EA oyunları çıktıktan 6 aydan bir yıl kadar süre sonra genellikle kütüphaneye eklenmektedir.

Oyun listesi için buraya bakabilirsiniz: www.xbox.com/tr-TR/entertainment/xbox-one/live-apps/ea-access

Güncel fiyatları aşağıdan öğrenebilirsiniz:​

Açan kişi: https://forum.gamer.com.tr/uye/toprakm.10304670/