Xbox One ve PC’de Black Ops 4 Absolute Zero Güncellemesi Artık Mevcut

Xbox One ve PC’de Black Ops 4 Absolute Zero Güncellemesi Artık Mevcut

Black Ops 4 Operation Absolute Zero Güncellemesi

Black Ops 4 Operation Absolute Zero Güncellemesi

Call of Duty: Black Ops 4‘ün ilk büyük içerik güncellemesi olan Operation Absolute Zero diğer platformlara genişletildi. Geçtiğimiz hafta PS4’te piyasaya sürüldükten sonra, büyük güncelleme artık Xbox One ve PC’de mevcut olacak, yeni oynanabilir bir karakter, Blackout alanı ve daha fazlası online nişancıya ulaştı.

Oyuna yapılan eklemeler arasında yeni uzman Zero vardır. Yeteneklerini “düşmanları bozmak ve dağıtmak” için kullanabilen bir hacker. Oyuncular yeni yenilenen Black Market’in 1. kademesini tamamlayarak onun kilidini açabilir. Şimdi bu, ilerlemeyi kolaylaştırmak için 100 “açıkça tanımlanmış” katmanlar içeriyor. Treyarch ayrıca, Reaktif Camos, Epic Outfits, Reticles ve Mastercrafts dahil olmak üzere Black Market’te kilidini açmak için yeni bir grup silah ve “daha çeşitli içerik” ekledi.

Yeni Uzmandan başka Operation Absolute Zero, Blackout moduna yeni bir alan tanıttı: aynı adı taşıyan hayran favori Black Ops II haritasından esinlenilerek ele geçirilen Hijacked. Haritanın kuzeybatı çeyreğinde bulunabilir. Ek olarak, yeni bir zırhlı araç ARAV da battle royale moduna eklendi.

Xbox One veya PC’de Battle Pass’ı satın alan oyuncular, iki yeni multiplayer harita dahil olmak üzere ek içeriğe erişebilir: Elevation ve Madagascar. Black Ops 3‘ten Reaper, Battle Pass tutkunlarının Blackout moduna eklenmiştir, yeni bir Zombies bölümü vardır: Kiefer Sutherland ve Helena Bonham Carter’ın da aralarında bulunduğu ünlü isimlerin yer aldığı Dead of the Night.

Operation Absolute Zero ile birlikte Treyarch, Black Ops 4‘ün tüm sürümlerinde bazı değişiklikler yaptı. Bunlar arasında geliştirici, söz konusu yeni Uzman Zero’ya bazı denge iyileştirmeleri yaptı. Treyarch, çok oyunculu özellikli oynatma listesini de güncelledi ve oyuncuların özel bir maç başlatmasını ve “haritayı kendi hızlarında keşfetmelerini” sağlayan Blackout modu için özel oyunlar tanıttı. Reddit’teki tam yama notlarını bulabilirsiniz.