Xbox One’da Dragon Ball FighterZ Oyununu Ücretsiz Oynayın

Xbox One’da Dragon Ball FighterZ Oyununu Ücretsiz Oynayın

Dragon Ball FighterZ Ücretsiz

Dragon Ball FighterZ Ücretsiz

Henüz Dragon Ball FighterZ‘nin bir kopyasını almadıysanız, şimdi Xbox One‘da oyunu ücretsiz oynayabilirsiniz. Microsoft’un Ücretsiz Oyun Günleri promosyonunun bir parçası olarak, Xbox Live Gold aboneleri bu hafta sonu ücretsiz olarak beğeni toplayan Dragon Ball dövüş oyununu indirebilir ve oynayabilir.

Ücretsiz oyunun süresi 27 Ocak Pazar günü sonuna kadardır. Bu süre zarfında, oyundaki tüm içeriğe erişebileceksiniz. Hemen oynamak için Dragon Ball FighterZ’ı Xbox One’ınızın panosundaki Microsoft Mağazasından veya Gold üye alanından indirin. Oyunu buradan ulaşabilirsiniz.

Eğer oynadığınızı beğenirseniz, Dragon Ball FighterZ’ın dijital bir kopyasını indirimli olarak satın alabilirsiniz. Oyunun her üç baskısı da 31 Ocak’a kadar Microsoft Mağazası’nda indirimli satışta. Standart sürüm 24 dolara düştü; Oyunun sezonluk geçişiyle birlikte gelen FighterZ sürümü 47.50 dolar; ve Ultimate sürümü 55 dolar.

Şimdi Dragon Ball dövüş oyununu denemenin tam zamanı, bu hafta sonu olduğu gibi, Bandai Namco, Dragon Ball FighterZ World Tour Finals‘a ev sahipliği yapıyor. Yayıncı, yeni bir DLC karakterinin ortaya çıkması dahil turnuva boyunca paylaşacağı bazı büyük Dragon Ball haberlerine sahip olacağını söyledi.

Ayrıca, Bandai Namco, yeni bir Dragon Ball Z aksiyon RPG geliştirilmekte olduğunu açıkladı. Yayıncı henüz oyunla ilgili fazla bilgi paylaşmadı, ancak Dragon Ball FighterZ World Tour Finals sırasında daha fazla bilgi açıklanacak.