Xbox One’da Halo 5 Oyununu Ücretsiz İndir

Xbox One’da Halo 5 Oyununu Ücretsiz İndir

Bu hafta sonu oynamak için yeni bir şey mi arıyorsunuz ve hiç para harcamak istemiyor musunuz? Microsoft, Halo 5: Guardians‘ın şu andan başlayarak hafta sonunun sonuna kadar indirmek ve oynamak için tamamen ücretsiz olduğunu açıkladı.

Microsoft da Ücretsiz Oyun Günleri promosyonunun Xbox One‘da yapmaya başladı ve genelde hafta sonları bunu yapıyor. Tek koşul, Xbox Live Gold’a ihtiyacınız olması gerektiğidir.

Anlaşmayı pekiştirmek için, Halo 5 ücretsiz oyun hafta sonu boyunca çift XP sunuyor, eğlence zamanı oynatma listeleri Holiday Fiesta ve Castle Wars rotasyonda. Holiday Fiesta’nın oynatma listesi elbette tatilleri kutlamayı amaçlıyor ve Halo 5 arena haritalarının “kar temalı” çeşitlerini içeriyor. Bu arada Castle Wars, 16 oyuncuyu destekleyen geniş çaplı bir bayrak yakalama modudur.

Halo 5 hala çok aktif bir oyuncu topluluğuna sahip, bu yüzden çok oyunculu maçlar bulmakta hiç zorlanmazsınız. Oyun ayrıca daha fazla oyuncuya ulaşmasına yardımcı olan Xbox Game Pass ile ücretsizdir.

Bir sonraki ana hat Halo oyunu Xbox One ve PC için geliştirilmekte olan Halo Infinite. Halen fazla bir şey bilmiyoruz, ancak Halo patronu Frank O’Connor kısa süre önce oyunun çok oyunculu oyununun tonlarca eğlenceli olduğu hakkında konuştu.