Xbox One’da The Golf Club 2019 Ücretsiz

Xbox One’da The Golf Club 2019 Ücretsiz

The Golf Club 2019 Ücretsiz

The Golf Club 2019 Ücretsiz

Seride üçüncü olan ve resmi PGA Tour lisansına sahip ilk The Golf Club 2019, şu anda Xbox Live’da ücretsiz. Unutmadan oyun, Games with Gold programı kapsamında Xbox Live Gold üyeleri için Xbox One‘da ücretsizdir. Oyun, 15 Haziran’a kadar hiçbir ekstra ücret ödemeden aboneler için geçerlidir ve Gold aboneliğiniz aktif olduğunuz sürece oynamaya devam edebilirsiniz.

Oyun 2018 yılında piyasaya sürüldü ve 30 dolara düşürüldü, ama Gold üyeyseniz ve golf oynamayı severseniz ücretsiz oyunu kaçırmayın. Önceki sürüm The Golf Club 2, Xbox Game Pass’a dahil edildi.

The Golf Club 2019, PGA Boston da dahil olmak üzere oyuna bir dizi gerçek dünya Tour parkuru getiren PGA Tour lisansına sahipken, oyunda bir kurgu editörü de var. Bununla birlikte, hiçbir oyuncu benzerliği yoktur, bu yüzden bunu Tiger Woods olarak ayarlayamazsınız.

Oyun, golfün dört ana dalından biri olan PGA Championship’in Perşembe günü New York’ta gerçekleştiği, golfün yeni bir öneme ve dikkat seviyesine yükseldiği bir zamanda, Xbox Live’da ücretsiz oynanıyor.