Xbox One’da Yeni PUBG Güncellemesi Sonunda BP Exchange’i Ekliyor

Xbox One’da Yeni PUBG Güncellemesi Sonunda BP Exchange’i Ekliyor

Yeni PUBG Xbox One Güncellemesi

Yeni PUBG Xbox One Güncellemesi

PlayerUnknown’s Battlegrounds‘ın Xbox One sürümü için yeni bir düzeltme güncellemesi kullanıma sunuldu. Bu yama öncelikle performans sorunlarını ele alır ancak oyunun PC versiyonundan BP Exchange gibi birkaç özellik daha ekler.

Güncelleme, Xbox One X’te oynatılırken PUBG için çerçeve sorunlarını ele almayı hedefliyor gibi görünüyor. Hem çözünürlük hem de doku kalitesi aynı kalır, ancak grafiksel ayarlar aşağıya çekildi. Gölgeler ve yansımalar söz konusu olduğunda kaliteden bir miktar düşüş fark edebilirsiniz, ancak diğer her şey çoğunlukla aynı görünmelidir ve Xbox One X‘te oyun daha düzgün çalışmalıdır. Eşleşme arasındaki lobide giriş gecikmesi için Özelleştirme menüsü optimize edilmiş bir envanter sistemi ile güncellendi.

Oyun-içi Mağazasına yeni zırhlı Glory ve Trifecta silahları da eklendi. Glory sadece AKM ve UMP9 için alınabilirken, Trifecta cildi sadece Scar-L, Micro Uzi ve P92 için geçerlidir.

BP değişimi de en sonunda PUBG’nin Xbox One versiyonuna geldi, ama hafif bir yakalama var. Şu anda sadece BP için silah skin alışverişi yapabilirsiniz. Artık istemediğiniz herhangi bir silah skini varsa, Y düğmesinin üzerine geldiğinizde Y düğmesine basarsanız, bunu daha fazla BP’ye dönüştürebilirsiniz, böylece karakterinizi özelleştirmek için diğer öğeleri satın alabilirsiniz. Tam yama notları PUBG’nin web sitesinde bulunabilir.