Xenoblade Geliştiricisi Yeni Legend of Zelda Projesi için Çalışacak Eleman Arıyor

Xenoblade Geliştiricisi Yeni Legend of Zelda Projesi için Çalışacak Eleman Arıyor

Yeni Legend of Zelda Oyunu

Yeni Legend of Zelda Oyunu

Xenoblade Chronicles serisinin geliştiricisi Monolith Soft, yeni bir Legend of Zelda oyunu üzerinde çalışıyor. Stüdyonun web sitesi, geliştiricilerin projeye katılmaları için çağrıda bulunuyor ve diğer rollerin yanı sıra programcılar, tasarımcılar ve sanatçılar için çalışacak personel arıyor.

Her ne kadar Monolith Soft, Xenoblade Chronicles oyunlarındaki çalışmaları ile bilinse de, Zelda‘ya yabancı değil. Stüdyo, daha önce The Legend of Zelda: Skyward Sword ve daha yakın bir zamanda The Legend of Zelda: Breath of the Wild‘ı geliştirdi, şüphesiz ki oyuncuların keşfedebileceği engin açık dünyaları yaratma konusundaki uzmanlığını arttırdı.

Bu aşamada bu yeni oyunun ne olduğu veya Breath of the Wild ile kurulan açık dünya kalıbına uyup uymayacağı belli değil. Bununla birlikte, Monolith Soft’un projeye katılımı, kesinlikle başka bir büyük macera olabileceğini gösteriyor.

Nintendo‘nun planlarında başka Zelda projeleri de var. Heyecan verici bir şekilde bunlardan biri, Switch için “yeni bir deneyimin yeniden doğuşu” olarak nitelendirilen ve 2019’da piyasaya sürülmesi beklenen Game Boy klasiğinin bir versiyonu The Legend of Zelda: Link’s Awakening‘dir. Nintendo ayrıca, Legend of Zelda serisi ile Crypt of the Necrodancer arasında geçen Cadence of Hyrule‘ı da duyurdu.