Yakında Fortnite: Battle Royale Karakterinizin Sırt Görünümünü Değiştirebileceksiniz

Yakında Fortnite: Battle Royale Karakterinizin Sırt Görünümünü Değiştirebileceksiniz

Epic Games, özellikle oyun popülerliği artmaya devam ettikçe, Fortnite‘a bir sürü yeni içerik ekledi. Örneğin, Battle Royale modu için Sezon 3 Battle Pass‘te, geliştirici ifadeler, yükleme ekranları, kıyafetler ve Back Blings gibi bazı yeni kozmetik öğeleri serbest bırakıyor.

Evet doğru okudunuz. Epic, kahramanınız için sırt görünümünü değiştiren yeni bir özelleştirme seçeneği ekliyor. Temel olarak, bir karakterin arkasında tuttuğu herhangi bir şey bu seçeneğin bir parçasıdır, bu yüzden Love Ranger‘ın kanatları veya şövalye kalkanları gibi  kalıcı özelliklerini önceden değiştirebileceksiniz.

Herhangi bir karakter Back Bling‘i kullanabilecek ve Battle Pass‘da üç yeni Blings eklenecek. Bu yeni seçenek muhtemelen farklı kahramanlar ve derileri ile oldukça vahşi kombinasyonlar yaratacaktır.

3 Back Blings ile birlikte ayrıca bir grup ifade, afiş ve diğer kozmetik ürünlerini alacaksınız. Yeni Battle Pass bu hafta satışa çıkacak.

Öte yandan Epic, yakında yeni bir silah olan Hand Cannon‘u oyuna ekleyecek. Buna ek olarak, Fortnite için yeni bir yama PS4, Xbox One ve Impulse Grenade‘le birlikte gelen PC‘de yakın zamanda piyasaya çıktı.

Kaynak: 1