Yeni 13th Friday Fragmanı 80’ lerin vahşi cinayet montajları gibi

Yeni 13th Friday  Fragmanı 80’ lerin vahşi cinayet montajları gibi

13. Cuma geliştiricisi Gun Media, çok oyunculu cinayet simülatörü için yeni bir fragman yayınlandı! Ve ciddi anlamda aşırı vahşi bir fragman olmuş.

Jason, pis biri olduğu gerçeğini , o günahkâr kamp çocuklarına girdaplara gönderip onları korkunç bir şekilde öldürürken asla gizlemez. Aslında kaba biri. Her şey, 80’li yıllardan beri varolan bir saç metal şarkısına dönüşüyor. Jason’ ın büyük turnuvada yarışırken işlediği cinayetteki her şey, The Karate Kid veya Rocky filmleri için bir montaj olabilecekmiş gibi görünüyor. Yukarıdaki fragmandan izlerseniz sizde öyle düşüneceksiniz. 

Bu yeni fragman aynı zamanda efsanevi makyaj sanatçısı Tom Savini’nin yeni Jason modelini ilk gördüğümüz fragman. Bu 13. Cuma’nın 2009’dan beri yaptığı ilk yeni Jason modeli ve Jason’ ın cehenneme gittiği etrafında yoğunlaşılmış.(İğrenç kanlı sahnelerle). Aşağıdaki resimlere bir göz atın.

13’üncü cuma: Oyun bu sene Steam’de piyasaya çıkacak. İlk başta geçen yıl piyasaya sürülmesi tasarlanmıştı, ancak geliştiricinin tek oyunculu bir deneyim sunması için gecikmeli çıktı, buna ek olarak çok oyunculu modlar için daha fazla içerik var. Belirli bir yayın tarihi bildirilmedi, ancak daha fazla bilgi ortaya çıktıkça sizi bilgilendireceğiz.