Yeni ASUS, ROG Strix, Dual ve Phoenix GeForce GTX 1650 Ekran Kartlarının Fiyatları ve Özellikleri

Yeni ASUS, ROG Strix, Dual ve Phoenix GeForce GTX 1650 Ekran Kartlarının Fiyatları ve Özellikleri

ASUS Yeni Ekran Kartlarını Duyurdu

ASUS Yeni Ekran Kartlarını Duyurdu

ASUS ROG Strix, Dual ve Phoenix serilerine yeni bir ürün ekleyerek GeForce GTX 1650 grafik kartlarını duyurdu. GeForce GTX 1650 GPU’ya sahip yeni grafik kartları, AAA oyunlarda 1080p çözünürlükte yüksek performans sağlamak için Turing  mimarisinin etkileyici performansından yararlanıyor.     

ROG Strix: Uçuşa geçin
Kullanıcılara GPU Tweak yazılımı ile performans üzerinde tam kontrol sağlayan ROG Strix ekran kartları, gelişmiş Wing-blade fan tasarımı ve DirectCU II teknolojisine sahip büyük soğutucusuyla yüksek performanslı oyun tecrübesi yaşamaya imkân tanıyor. ROG Strix ayrıca, güvenilirliği artıran otomatik bir üretim süreci olan Auto-Extreme Technology ile monte edilmiş üst düzey bileşenlere sahip olmasıyla göze çarpıyor. ROG Strix GeForce GTX 1650 eski bilgisayarını yükseltmek ya da yeni bir bilgisayar kurmak isteyenler için en son nesil grafik performansı sunuyor.

ASUS Dual: 2x fan, 2x eğlence
Performansı etkilemeyen özelliklerin çıkarıldığı, otomatik bir üretim işlemi kullanılarak monte edilmiş PCB bileşenlerine ve toza dayanıklı iki güçlü fana sahip ASUS Dual grafik kartları, maksimum verimlilik sunmak için tasarlandı. 144 saatlik bir doğrulama programı ve Auto-Extreme teknolojisi, ASUS Dual  serisi ekran kartlarına yüksek uyumluluk ve uzun ömür sağlıyor.

ASUS Phoenix
ASUS Phoenix ekran kartları, küçük kasalarla geniş uyumluluk sağlayan kompakt tasarımında mümkün olan en yüksek performansı sunuyor. Verimli bir soğutma sistemi gerektiren küçük alanlar için tasarlanan ASUS Phoenix GeForce GTX 1650, çift bilyalı yataklara ve IP5X toz direnci sertifikasına sahip bir fan içeriyor.

Fiyatlandırma

ASUS ROG Strix GeForce GTX 1650 1679 TL, ASUS Dual GeForce GTX 1650 1449TL, ASUS Phoenix GeForce GTX 1650 ise 1299 TL’lik tavsiye edilen satış fiyatıyla raflardaki yerini alacak.

Teknik Özellikler

Teknik Özellikler