Yeni Battlefield 1 Custom Game Hazır

Yeni Battlefield 1 Custom Game Hazır

Yeni gelecek olan Battlefield 1 Custom Game’inde izciler ve medicler de yer alıyor. Daha önce açıklandığı gibi, Line of Sight, yalnızca sınıf seçeneklerinin Medic ve Scout olduğu Rush’ın bir varyantıdır.

Gözlemciler, iki kurşun hasar görürken, Medics ekibini canlı tutmak için iyileştirici güçlerini akıllıca kullanacak. Bu, Süveyş Kanalı haritasında oynanır ve kara veya hava aracı yoktur.

DICE bugün bir blog yazısında “Savunan ekip, hedeflerini tutturmak için stratejik pozisyonlar bulmak için haritadan yararlanmak gerekiyor; saldırganlar keskin nişancılar savunurken güvenli hedefler geliştirmeye” ihtiyaç duydu.

Sight of Sight, Battlefield 1 çok oyunculu oyununun “Özel Oyunlar” sekmesinde bulunabilir.

Kasım ayında Savaş Sisi adında bir savaş geldiği için Battlefield 1’in ilk özel oyunu değil. Bu oyun türü, harita üzerinden dağılan fazladan sis seviyelerini artırarak görmeyi daha da zorladı

.Battlefield 1’in ilk DLC haritası olan Giant’s Shadow, bu ay tüm oyunculara ücretsiz olarak indirilecek. Daha önce de belirtildiği gibi, bu harita 1918 sonbaharında Fransa’daki Selle Savaşı sırasında belirlendi. Bölümün adı, büyük bir kaza yapmış havayolu haritasında bir gölge oluşturması gerçeğinden kaynaklanıyor.