Yeni Bir Fragmanla My Time At Portia Erken Erişim’den Çıktı

Yeni Bir Fragmanla My Time At Portia Erken Erişim’den Çıktı

My Time At Portia

My Time At Portia

Neşeli işçilik sandbox My Time At Portia bugün Erken Erişim’den ayrıldı. Şimdi tam bir oyun mevcut ve merak uyandıran deniz kıyısındaki kasabada oturduğunuzda alacağınız maskaralıklar hakkında bir fikir vermek için bir tanıtım fragmanı var. Videoya bir göz atın.

Lansman fragmanları genellikle bu kadar bilgi verici değildir, ancak My Time At Portia, Harvest Moon‘dan ilham alan sim’de olan her şeyi kapsar. Yapılacak çok şey var; keşfedilecek bir şehir ve dünya, dövüşmek için zindanlar, bugüne kadar insanlar, festivaller, düğünler, zaman zaman hediyeleri drop’layan bir zeplin var. Meşgul olacaksınız.

Portia, sakinlerinin renkli oyuncu kadrosuyla ilginç küçük bir kasabadır. Hepsinin kendi rutinleri, işleri ve aileleri var ve eğer hoşlanırsanız onlardan biriyle evlenebilirsiniz. Bilmeniz gereken her şeyi size söyleyen dürüst şemsiye şapkalarını bulmak için şehrde dolaşırsınız.

Oyun Erken Erişim’de iken işçilik sistemi konusunda biraz geride kalıyor gibiydi. Etrafta çok fazla duruyor gibisiniz. Yapmakla görevli olduğunuz hemen hemen her şey, hazırlanmış bir parça bileşene ve kaynakların önce rafine edilmesine ihtiyaç duyuyor ve daha sonra bitmiş ürün için bekleyerek zaman kaybetmiş oluyorsunuz. Beklerken işler yığılmış oluyor. Portia’da yaşam bekleme ve yoğun çalışma arasında biraz can sıkıcı olabiliyor. Ama bu gibi bazı işçilik sorunlarına rağmen epey eğlenceli bir oyun.

Oyun şimdi Steam, Epic Games Store ve Humble Store‘da çıktı. Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak oyunu indirebilirsiniz.

My Time at Portia İndir