Yeni Call of Duty: Black Ops 4 Yama Çıktı

Yeni Call of Duty: Black Ops 4 Yama Çıktı

Yeni Call of Duty: Black Ops 4 Güncellemesi

Yeni Call of Duty: Black Ops 4 Güncellemesi

Call of Duty hayranları yaklaşmakta olan Modern Warfare‘in yeniden başlatılmasını beklerken, Black Ops 4 tüm modlarında yeni içerik ve özellikler sunan başka bir yama aldı.

Geliştirici Treyarch, bu yeni güncellemede gelen tüm eklemelerle ilgili Reddit’de uzun bir taslak yayınladı. Bunların arasında ana odak noktaları, Hacienda Twilight gibi yeni haritalar, Daemon 3XB ve Switchblade X9 hafif makineli tüfekler gibi silahlardaki değişiklikler, Sözleşmelerin tanıtılması ve daha fazlası.

Dış mekan haritası Hacienda Twilight şimdi çok oyunculu rotasyonda. Dışarısı, tepede asılı göze çarpan ay, alacakaranlıkta bekleyen yangınlar, yapısal değişiklikler ve diğer sürprizlerle içten daha parlak.

Tabancalar ve SMG’ler, saldırı tüfeklerine karşı daha rekabetçi olacak şekilde ayarlanmış ve balistik profilleri geleneksel hitscan modelleriyle aynı çizgidedir. Ayrıca, Daemon 3XB ve Switchblade X9 SMG’lerde hasar aralığı azalırken, Daemon 3XB üçüncü bir ekstra şarjör alır.

Sözleşmeler artık PlayStation 4 ve Xbox One’da mevcut olup yakında PC 1.18’e de gelmek üzeredir. Tüm modlar boyunca her hafta tamamlamak için 196 sözleşme var. Bunu yapmak, oyuncuları, Merits, Nebulium Plasma ve rezervleri ile tecrübe eder. Örneğin, Hellstorm Missiles ile beş kez öldürmek 2500 tecrübe puanı ve iki tedarik sandığı veriyor.

Black Ops 4, Nisan 1989’da Spectre adında yeni bir Uzman ekledi; duman bombalarıyla düşmanları ana hatlarıyla gören katana garip bir suikastçi. Operation Spectre Rising güncellemesi ayrıca üç yeni harita getirdi: PC, PlayStation 4 ve Xbox One’da mevcut olan Artifact, Masquerade ve WMD.