Yeni Call of Duty Oyunu Mobile Geliyor

Yeni Call of Duty Oyunu Mobile Geliyor

Call of Duty Mobile

Call of Duty Mobile

Call of Duty: Black Ops 4 bu yıl seri için tek oyun olmayacak. Activision, Çin’de yeni bir Call of Duty mobil oyunu yapmak için bugün Çin internet devi Tencent ile bir ortaklık duyurdu. Oyunun ismi açıklanmadı, ancak Activision, bunun varolan bir oyunun bir portu olmadığını düşündüren bir “orijinal” oyun olacağını söyledi. Yeni olmasına rağmen, zaten tanıdığınız karakterleri, haritaları, modları ve silahları içerecektir.

Tencent’in dahili stüdyosu Timi oyunu geliştiriyor, ctivision değil. Çin’de “önümüzdeki aylarda” piyasaya sürülecek.

Call of Duty yönetim kurulu başkanı Rob Kostich, yaptığı konuşmada, “Mobil oyunculara mükemmel bir oyun ve mekaniği sunan eğlenceli ve özgün bir Call of Duty deneyimi geliştirmek için Tencent’in en iyi mobil stüdyolarından biri olan Timi ile yakın bir şekilde çalışıyoruz. Call of Duty, yıllardır dünyanın dört bir yanındaki birinci kişi aksiyon deneyimiydi ve mobil platformda hayata geçirmenin gerçekten heyecan verici olacağını gördük. Hayranları oynaması için bekletemeyiz.” diyor.

Tencent’in patronu Steven Ma, yaptığı açıklamada, yeni Call of Duty oyununun “Çin’deki mobil oyuncuların ilgi alanlarını ve oyun stillerini karşılamak üzere tasarlandığını” söyledi.

Activision, seri genelinde kayda değer karakterleri barındıran Call of Duty: Heroes adında bir oyun çıkardığı için, ilk Call of Duty mobil oyunu değildir.