Yeni Call of Duty:WWII sızıntıları, çıkış tarihini, co-op modunu ve daha fazlasını açığa çıkarıyor.

Yeni Call of Duty:WWII sızıntıları, çıkış tarihini, co-op modunu ve daha fazlasını açığa çıkarıyor.

Call of Duty:WWII hakkında fazla bilgi yoktu ama telaş etmeyin. Geçen gün sizlere sızdırılan küçük resimleri göstermiştik ve şuan yolda olan yeni oyun hakkında daha fazla bilgiye sahibiz. Tabiki bu bilgiler için sızıntı bilgilere teşekkür etmeliyiz. 

Call of Duty haber sitesi CharlieIntel, WWII’nin yayınlanma tarihi, beta ve co-op modunu ortaya koyan sızdırılmış pazarlama materyali hakkında rapor verdi. Sızıntıya göre, Call of Duty: İkinci Dünya Savaşı 3 Kasım’da piyasaya çıkıyor, şaşırtıcı değil çünkü serinin her zaman raflardaki yerini bir Cuma günü alma eğilimi gösterdiğini biliyoruz. Ve elbette, ön sipariş verenler için de bir “Özel Beta” olacaktır.

Oyunun içeriği hakkındaki sızıntılara gelecek olursak yine her şeyi ortaya koyan bir bilgi yok. Normandiya plajlarını D-Day’de sergileyeceğini öğrendik, sızdırılmış açıklamalarda belirtilmesi gereken tek ayrıntı bizce bu. Onun dışında umduğumuz bilgiyi vermeyen yayıncının kampanya ve çoklu oyuncu modu hakkında yaptığı ıvır zıvır konuşmalar var.- Bilirsiniz Call of Duty ile ilgisi olmayan gereksiz bilgiler-

Bununla birlikte, pazarlama materyalleri “yeni ve orijinal bir hikaye” ile co-operative modu vurguluyor. Elbette bunun içinde yeterli bilgi verilmedi. Ayrıca, bu sızıntının, Amazon’un kullandığı ambalaj kutusu özelliklerine sahip olduğunu da belirtmek gerekir. CharlieIntel’de sızdırılan tüm malzemeleri görebilirsiniz. 26 Nisan’da Activision’ın Call of Duty: WWII için büyük bir açıklama yapmayı planladığını söylemiştik bu resmi ayrıntıları bekleyin. Sizleri güncel tutmaya devam edeceğiz.