Yeni Çıkan Türk VR Aksiyon Oyunu Dede Korkut Chronicles İndir

Yeni Çıkan Türk VR Aksiyon Oyunu Dede Korkut Chronicles İndir

Dede Korkut Chronicles

Dede Korkut Chronicles

Bond Game Studio Kayıp Efsaneler’i yayınladığı zaman epey bir ses getirmişti. Bu kez de aksiyon-macera oyunu Dede Korkut Chronicles‘i piyasaya sürdü. Yalnız bu oyunun ufak bir ayrıntısı var. Bu oyun Samsung Gear VR oyuncularını sevindirecektir. Dede Korkut Chronicles, Türkiye’nin ilk VR oyunu ve şimdi Oculus Store’da.

Size Gear VR ile adeta bambaşka bir dünyada hissettirecek olan Dede Korkut Chronicles, sanal gerçekliğin tüm nimetlerini sunuyor. VR teknolojisini sonuna kadar kullanmaktan çekinmiyor. Oyunun içindeki tüm karakterlerle sohbet etme imkanı sağlayarak sizlere bir masalı yaşatıyor. El becerilerinizi de Gear VR kontrolörü ile en üst seviyede deneyimleyebiliyorunuz.

Oyunda, yaratıklar ve canavarlarla savaşarak Cyclops’un (Tepegöz) lanetini kaldırmaya çalışan Basat rolünde oynarsınız. Basat, cesur bir kahramandır ve Oğuz halkını Tepegöz’den kurtaracak umuttur. Orta Asya’nın harika topraklarında dolaşarak bu destansı macerada kılıcınızı ve arbaletinizi kullanıp Dede Korkut‘tan tavsiyeler alacaksınız.

Bu, Dede Korkut Chronicles VR oyununa aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ulaşabilirsiniz.

Dede Korkut Chronicles İndir