Yeni Crash Bandicoot’un Mobil Oyun Olacağı Sızdırıldı

Yeni Crash Bandicoot’un Mobil Oyun Olacağı Sızdırıldı

Crash Bandicoot serisinden yeni bir oyunun geliştiriliyor. Ne yazık ki bu oyun, klasik versiyonun devamı veya remake remaster değil, Candy Crush Saga’nın geliştiricilerinden bir mobil oyun olacak.

İkonik PlayStation oyun serisinin hayranları için iyi ve kötü haberlerimiz var. Crash Bandicoot serisinden yeni bir oyun geliştiriliyor gibi görünüyor. Ne yazık ki, bu ne N.Sane Üçlemesinin benzeri bir remaster ne de yeni bir PlayStation oyunu olacak. Yeni oyun mobil cihazlar için geliştirilecek. Oyun hakkındaki ilk makaleler Facebook reklamları olarak sızdırıldı. Şu an için bu reklamlara erişemesek de Twitter’da bununla ilgili bir Tweet atıldı. Aşağıda örnek görsellerin gösterildiği bir Tweet görebilirsiniz.

Ekran görüntüleri, Activision’a ait olan ve Candy Crush Saga’dan sorumlu olan King’in logosunu açıkça gösteriyor. Ekran görüntüleri ayrıca yeni Crush’ın, esas olarak önceden tanımlanmış bir rotada koşacağımız, atlayacağımız ve kayacağımız sonsuz bir koşucu (runner) oyunu olduğunu gösteriyor. Ve elbette, wumpa meyvelerini bu oyunda da topluyoruz. Kasaları kırmayı ve tuzaklardan kaçınmayı da unutmayalım. Geliştiriciler sadece arcade yönlerine değil, inşa etme ve geliştirme olasılığını ortaya koyuyor gibi görünüyor.

Tabii ki, bu mobil cihazlara çıkan ilk Crash oyunu değil. Daha önce yarış ve platform oyunları ile piyasaya çıkmıştı. Muhtemelen hayranların beklediği oyun bu olmasa da, serinin mobil platforma çok uygun olduğunu inkar etmeye gerek de yok. Bununla beraber umutlarımız yitmedi. Dün yayınlanan bilgilere göre, Activision eski oyunlarından birkaç tane daha yenilenmiş versiyon(remaster veya remake) yapıyor. Kim bilir, belki de aralarında Crash’in yenilenmiş bir versiyonu da vardır. Şimdilik bu mobil oyunla ilgili daha fazla bilgi beklememiz gerekiyor.

https://twitter.com/jumpbuttoncb/status/1225582992657190913