Yeni Fallout 76 Güncellemesi Şimdi Yayında

Yeni Fallout 76 Güncellemesi Şimdi Yayında

Yeni Fallout 76 Güncellemesi

Yeni Fallout 76 Güncellemesi

Bethesda, Fallout 76 için başka bir güncelleme yayınladı. Bu haftanın yaması, platformlar arasında sürüm 1.0.6.0. Şimdi PS4, Xbox One ve PC’de yayında ve çevrimiçi oyun hacminde oynanışta ince ayarlar ve hata düzeltmelerinin bir başka çeşitliliğini sunuyor.

Yeni yama, konsollarda yaklaşık 4.5 GB ve PC’de 3.5 GB boyutunda. Diğer şeylerin yanı sıra, Bethesda bir kez daha oyuncuların maksimum saklanma büyüklüğünü arttırdı, bu kez 800’e (600’den). Geliştirici, başka bir oyuncunun Atölyesinin sahipliliğini de kolaylaştırdı. Şimdi bunu yapı alanı içindeki herhangi bir yerden yapabilirsiniz.

Ek olarak, Bethesda oyunun Wanted sisteminde birkaç değişiklik yaptı; Şimdi bir Aranan statüsü kazanmak için başka bir oyuncunun KAMPI veya Atölyesi’ndeki nesneleri tamamen imha etmeniz gerekir. Geliştirici, bu değişikliğin “kaza suçlarını azaltması gerektirdiğini” söyledi.

Bunun ötesinde, Bethesda Scorchbeast Sonic Screams arasındaki süreyi arttırdı, bu da oyunculara ataklar arasında biraz daha uzun süre iyileşme sağladı. Bethesda, canavarlarla ilgili geri bildirimlerin “çok” üzerinde durduğunu ve kendileri için daha fazla denge ayarlaması gerektiğini belirtti.

Güncellemeyi tamamlayan diğer şeyler ise, uzun bir hata düzeltmeleri listesidir. Bethesda’nın web sitesinde, tüm yama notlarını okuyabilirsiniz.

Ayrıca stüdyo, diğerlerinin yanı sıra, şu anda oyunun PvP karşılaşmalarıyla ilgili kısıtlamaları kaldıran daha rekabetçi bir Survival PvP modu üzerinde çalışıyor. Bethesda bu modun ne zaman yayınlanacağını tam olarak söylemedi, ancak stüdyo bir ara Mart ayında beta sürümünde yayınlamayı planlıyor.