Yeni FIFA 19 Güncellemesi Çıktı

Yeni FIFA 19 Güncellemesi Çıktı

FIFA 19 Güncellemesi

FIFA 19 Güncellemesi

EA, PS4, Xbox One ve PC’de FIFA 19 için yeni bir güncelleme yayınladı. Şu anda aktif olan yama, altyapı iyileştirmelerine ve güvenilirliğinin önemine odaklanıyor.

EA, “İlk değişiklik, bilgiyi ilk gönderme denemesi başarısız olduğunda, oyunun ağa oyun bilgisi göndermeyi denemek için harcadığı zamanı azaltmaya odaklanmıştır. Bu, oyun bilgisinin zaman zaman olası ağ sorunları nedeniyle gönderilemediği durumlarda oyunda işlem yapan girdilerde gecikme olasılığını azaltmayı amaçlamaktadır. İkinci değişiklik, oyun bilgisi ne zaman oyun tarafından alındığında ve ekranda görsel olarak görüntülendiğinde maksimum tampon miktarını azaltmaya odaklanır.” dedi.

Çevrimiçi eşleşmelerdeki sunucu güvenilirliği, FIFA topluluğunun bazı bölümleri için uzun süredir bir hayal kırıklığı kaynağı olmuştur. Teoride, bu güncelleme bu sorunların bazılarının hafifletilmesine yardımcı olmalıdır. EA, hem FIFA 19 hem de FIFA 20 için sunucularını geliştirmek için çalışmaya devam edeceğini söylüyor.

Çıkış tarihi 27 Eylül olan FIFA 20’nin yayınlanmasına sadece birkaç ay kaldı. Diğerlerine göre FIFA 20 bir FIFA Street tarzı Volta modu içerecek.