Yeni Final Fantasy 14 Yama Çıktı – Patch 4.25

Yeni Final Fantasy 14 Yama Çıktı – Patch 4.25

Final Fantasy 14 Yama 4.25

Square Enix, Final Fantasy 14 için yeni bir güncelleme yayınladı. Yama 4.25 şimdi PS4 ve PC’de indirilebiliyor. Yeni bir alan, yan görevler, dağlar, çeşitli hata düzeltmeleri ve oyun ayarları da dahil olmak üzere MMO’ya çeşitli ek içerikler sunuyor.

Güncellemedeki en büyük katkı, 144 oyuncunun aynı anda keşfedebileceği yeni bir alan olan Forbidden Land of Eureka‘dır. Square Enix, oyuncuların “şiddetli nadir enerjilerle mücadele etmek ve bu evcilleştirilmemiş topraklarda ilerlemek için Eureka silahlarını ve donanımlarını güçlendirmek” zorunda olacağını belirtti.

Final Fantasy 14

Final Fantasy 14

Final Fantasy 14 Yama 4.25

Final Fantasy 14 Yama 4.25

Final Fantasy 14 Yama

Final Fantasy 14 Yama

Eureka, Stormblood genişlemesini satın alan ve ana görevini tamamlayanlar için kullanılabilir. Ona ulaşmak için, oyuncuların Rhalgr’s Reach’deki NPC Galiena ile konuşması gerekecek. Final Fantasy XIV‘teki diğer ayrıntılı alanların aksine, oyuncular 180 dakikaya kadar Eureka’da kalabilir ve parti işlevlerini kullanabilirler. Aynı zamanda elementel seviyeler olarak adlandırılan özel bir ilerleme sistemine sahiptir. Geliştiricinin blogunda alan hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Yeni örneğe ek olarak, yama 4.25, chocobo’nuz için yeni minyonlar ve bardings, aynı zamanda hoş ve yeni bir dinozor yuvası sunuyor. Güncelleme ayrıca bir dizi PvP eylemini tetikler, yönlendirir ve uzun bir hata listesini çözer. Final Fantasy XIV’ün resmi web sitesinde yer alan 4.25 güncellemesi için tam yama notlarını bulabilirsiniz.

Son olarak; Final Fantasy XIV’in sezon etkinliği olan Paskalya temalı Hatching-tide, 20 Mart’ta başlayacak ve 2 Nisan’a kadar devam edecek.

Kaynak: 1