Yeni Fortnite Gömülü Hazine Haritası Nasıl Çalışır?

Yeni Fortnite Gömülü Hazine Haritası Nasıl Çalışır?

Fortnite Gömülü Hazine Haritası

Fortnite Gömülü Hazine Haritası

Her şeyi eğlenceli ve taze tutmak için devam eden arayışında Fortnite geliştiricisi Epic Games, Sezon 8 için yeni bir oyun özelliği sundu. 8.01 güncellemesinin bir parçası olarak, oyuncular artık hazineyi aramak için haritaları kullanabilecekler. Ancak bu, geçmiş dönemlerden gelen hazine avı gibi değildir, bu yüzden nasıl çalıştığıyla ilgili kısa bir genel bakış derledik.

Doğal olarak, hazine avcılığının ilk kısmı elinizi haritaya sokmak. Bu haritalar Yer Ganimeti veya Sandıklarda bulunabilir. Envanter alanını tutan bir öğedir ve aynı anda yalnızca bir tane taşıyabilirsiniz. Haritanızı kullanmak, önünde küçük bir noktalı kırmızı çizgi görünmesini sağlayacaktır. Bununla birlikte, bu çizgi çok fazla genişlemiyor. Bu nedenle doğrudan bir yol yerine, gitmeniz gereken genel yönün bir göstergesi olarak hizmet etmek üzere tasarlandı.

Yere yaklaştığınızda tam olarak kazmanız gereken yeri gösteren altın renkli bir ışık şaftı göreceksiniz. Yeri işaretlemek için bir çok “X” de var. Kazmak biraz zaman alıyor, bu yüzden dikkatli olun ve etrafta diğer oyuncuların olmadığından emin olun. Sandığı başarıyla açtığınızda, bazı Efsanevi nadirlik seviyesindeki eşyalara sahip olacaksınız.

Akılda tutulması gereken bir şey, diğer eşyalar gibi, hazine haritalarının sizden zorla alınabileceğidir. Bu, eğer bir oyuncu sizi öldürürse haritayı kapıp hazineyi avlayabilecekleri anlamına gelir. Doğal olarak, aynısını yapabilirsiniz. Böylece kendinizi biraz korsan hissediyorsanız, oyuncuların haritalarını kullanarak avlayabilir ve ardından ganimetlerini almak için onları dışarı çıkarabilirsiniz.

Fortnite Sezon 8 için ilk haftalık challenges seti şimdi mevcut. Bunlardan en zorlu olanı yeni Korsan Kamplarını ziyaret etmek ve çölde, ormanda, karda dev bir yüz bulmak için oyuncuları görevlendirmek. Nasıl yapılacağını öğrenmek için; Fortnite Korsan Kampları ve Fortnite Dev Yüzleri Nerede Bulunur konularımızı inceleyebilirsiniz.