Yeni Fortnite Güncellemesi

Yeni Fortnite Güncellemesi

Fortnite Güncelleme

Fortnite Güncelleme

Epic Games‘in sunucu bakımı beklenenden daha uzun sürdükten sonra Fortnite‘in son yaması artık çıktı.

Sunucu bakımıyla ilgili sorunlardan soonra, güncelleme 2.3.0 Fortnite PS4, Xbox One ve PC’de yayımlandı ve hata düzeltmeleri, öğe dengelemesi ve küçük yaşam kalitesi iyileştirmeleri üzerine odaklanıyor. Örneğin Epic; PC’ye “=” ve “NumLock” a basarak ve konsollarda sol çubuğu çift tıklatarak tetiklenen otomatik çalıştırmayı ekledi. Buna ek olarak, tükenmesi ancak maksimum Sağlık ve Kalkanlar için 15 saniye süren Chug Jug öğesini ekledi. Ayrıca, bir maçı erken bıraktığınızda statünüzü kazanamaz veya ilerleme kaydedemezsiniz. Bunlara yalnızca eleme veya zaferle ödül verilecek.

Save the World oyunu modunda, Mutant Storm Etkinliği bir kez daha başladı. Bu sefer Mutant Storm daha sık gözükecek. Mutant Storm görevi, ödüllü Storm Biletlerini ve Evrim Malzemelerini tetikler. Daha detaylı yama notlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Epic, Fortnite’i dün gece geç saatlerde kendi sunucularında çalışmak ve güncelleme dağıtmak için geri çekti, ancak kesinti beklenenden uzun sürdü. Epic’in Fortnite’ın alt düzenleme listesindeki bir yazıya göre, kesinti bir veritabanı ile ilgili sorunlardan kaynaklanıyor.

Nihayet, 14 saat sonra Fornite yeni 2.3.0 yamasıyla birlikte geri geldi.

Kaynak: 1