Yeni Fortnite İçin Güncelleme Hazır

Yeni Fortnite İçin Güncelleme Hazır

Yeni Fortnite Güncellemesi Çıktı

Yeni Fortnite Güncellemesi Çıktı

Bir süre sunucuların kapatılmasının ardından geliştirici Epic Games, Fortnite için yeni güncellemeyi çıkarttı. Özellikle PC, PS4 ve Xbox One’daki Battle Royale modu için yeni içerik ve değişiklikler getirerek, Save the World (Dünyayı Kurtarın) modu yakın gelecekte bazı eklemeler alacak şekilde tasarlandı.

Battle Royale‘deki yenilikler açısından, güncelleme 2.4.2’nin özelliği yeni bir silah olan Crossbow‘dur. Bu son zamanlarda oyun içi sessiz bir silah olarak algılanıyordu ve sadece sinsi değil, aynı zamanda başka bir diktaya da sahipti; yeni bir cephane olan sınırsız oklar.

Mevcut Sınırlı Süreli Mod, Shooting Test #1’de de değişiklikler var. Bir takım oyun listesinden bir solo etkinliğe dönüştürüldü ve bazı denge değişiklikleri daha da değiştirildi. Örneğin, av tüfeği şimdi bir oyuncuya meydan okuduğunda daha fazla hasar verirken, Scoped Assault Rifle artık görüşü aşağı doğru yönlendirdiğinizde % 100 doğrudur ve uzun menzilde ateş ederken herhangi bir hasar düşüşü yoktur. Bununla birlikte, Epic’in modun şu anda stat ve meydan okuma ilerlemesinin kaydedilmediği bir sorunu olduğunu not ettiğini unutmayın.

Epic, geçtiğimiz günlerde Spring It On etkinliğinin başlatılması da dahil olmak üzere, bunu izleyecek olan iki yamada neler bekleyebileceğinin kısa bir önizlemesini sundu. 2.4.2 yamasının tam yama notlarıburadan da öğrenebilirsiniz.

Fortnite Skin

Fortnite Skin

Fortnite Crossbow

Fortnite Crossbow

Kaynak: 1