Yeni GTA 5 Modu 70 Yeni Görev Ekliyor!

Yeni GTA 5 Modu 70 Yeni Görev Ekliyor!

İşte Yeni Görevlerin Fragmanı

GTA Online’ı sevmiyorsanız ve halen GTA 5’te görev yapmak istiyorsanız, bu 70 görevli mod paketi haberi size mutlu edecek. Yeni görevleri mod yapımcısı alebal, Mission Maker aracını kullanarak yaptı. Görevlerin fragmanını yukardan izleyebilirsiniz. Bu yeni görevlerle malları kamyonlarda taşıyacak, helikopterleri uçuracak, karakolları vuracak, denizleri aşacak ve çatılardan adam indireceksiniz. Alebal her güncelleme ile yaklaşık 10 adet mod eklemekte. En son eklediği mod ile görev sayısı 70i buldu. Dolayısıyla siz görevleri bitirdikçe devamı gelecek.

Mod sayfasının altındaki kurulum talimatlarını buradan okuyabilirsiniz. Modun çalışması için Mission Maker’ı indirmeniz gerekecek. Belirli bir görevle ilgili sorun yaşıyorsanız da alebal’in düzeltmeler önerdiği mod sayfasındaki yorumlara bakmanız yeterli olacaktır. 44 numaralı görev için ise Open All Interiors modunu indirmeniz gerekiyor.

Özellikle son 10 görevin Mission Maker’ın son sürümüyle yapılmış olmasından ötürü daha etkileyici olacağını düşünüyoruz.