Yeni Mortal Kombat 11 Karakteri Geras Açıklandı

Yeni Mortal Kombat 11 Karakteri Geras Açıklandı

Mortal Kombat 11 Karakteri Geras

Mortal Kombat 11 Karakteri Geras

NetherRealm, büyük canlı yayın etkinliği sırasında yaklaşmakta olan dövüş oyunu Mortal Kombat 11‘e hayranlarının yakından incelemesini sağladı. Geliştirici bir dizi acımasız oyun gösterimi sergiledi ve oyunda geri dönecek olan bir avuç tanıdık karakterin yanı sıra tamamen yeni bir karakter ortaya çıkardı: Geras.

Zamanın Bekçisi ve Mortal Kombat serisindeki ilk kadın patron olan Kronika’nın “güçlü ve sadık hizmetçisi” olarak nitelendirilen Geras, bir karakterin güç merkezi gibi görünüyor. Fragmanında da görebileceğiniz gibi Geras, düşmanlarına atabileceği çivi-diken gibi kumdan nesneler oluşturabilir. Ayrıca, düşmanı yerinde dondurmak için kullanabileceği zamanı değiştirme yeteneğine de sahiptir.

Geras, şu ana kadar Mortal Kombat 11 için onaylanan sekiz savaşçıdan biri. Geçtiğimiz Aralık ayında Oyun Ödülleri’nde ifşa edilen Scorpion ve Raiden’e ek olarak, bu kez Ronda Rousey tarafından seslendirilen Baraka, Sub-Zero ve Sonya Blade’i ilk kez gördük. NetherRealm ayrıca Mortal Kombat 9‘dan DLC karakteri olan Skarlet’in geri döneceğini doğruladı.

NetherRealm, karakterlere ek olarak, 2015 Mortal Kombat X‘un etkinliklerinden sonra gerçekleşen Mortal Kombat 11’in hikayesiyle ilgili bazı ayrıntıları paylaştı. Geliştirici, oyundaki korkunç yeni ölümlerin bir kısmını da gösterdi.

Mortal Kombat 11, PS4, Xbox One, PC ve Nintendo Switch için geliştiriliyor. Oyunun 23 Nisan’da çıkması bekleniyor ve ön siparişini verenler bonus karakter kazanacaklar: Shao Kahn.