Yeni Mystic Sınıfı Black Desert Mobile’a Geldi

Yeni Mystic Sınıfı Black Desert Mobile’a Geldi

Pearl Abyss, yeni çevik dövüş sanatçısı Mystic'in artık Black Desert Mobile'da erişilebilir olduğunu duyurdu. Maceracılar, Mystic'in gelişini oyun içi etkinliklerle kutlarken Khan adlı yepyeni Dünya Bossunun da üstesinden gelebilecek.  

Yeni Mystic Sınıfı Black Desert Mobile’da 

Mystic, güçlü ve isabetli vuruşlarla düşmanları yenmek için yumruklarını ve ayaklarını kullanan bir dövüşçüdür. Mystic, ana silah olarak Cestus'u ve alt silah olarak da Vambrace'i kullanıyor. Silahlarını kullanarak, hızlı hareketler ve ardışık saldırılarla ölümcül beceriler gösterir. Yetenekleri arasında düşmanın göğsüne vurmak, hasar vermek için Mavi Ejderhayı çağırmak ve güçlü tekme vuruşları yapmak için rakiplere doğru atlamak yer alıyor. 

yeni-mystic-sinifi-black-desert-mobilea-geldi-1

Mystic'in gelişini kutlamak için Mystic karakterlerini Lv.70’e yükselten Maceracılara özel ödüller verilecek. Maceracılar, Mystic için Çöl Kamuflajı Kıyafeti, Lv. 60 Karakter Oluşturma Kuponu, Aşama 5 Pet, 1000 Siyah İnci ve bir Abis Aksesuar Sandığı gibi değerli oyun içi eşyalar alacaklar.

Yeni Dünya Bossu Khan da Black Desert Mobile'a geldi. Okyanusun Efendisi olarak bilinen Khan, bir adadan daha büyük bir vücuda ve okyanusun derinliklerinde ay ışığı altında parlayan pullara sahiptir. Maceracılar, uzun bir uykudan uyanan devasa canavarı yenerek gemi yapımı için özel eşyalar alabilecekler. 

yeni-mystic-sinifi-black-desert-mobilea-geldi-2

2021 Black Desert Mobile Ramoness Şampiyonası Tamamlandı

2021 Black Desert Mobile Ramoness Şampiyonası 2. Sezonu sona erdi. 3v3 PvP turnuva etkinliği, toplam 20.000 izleyici ve topluluktan gelen muazzam geri bildirimlerle heyecan verici bir başarıydı. Avrupa bölgesinde, Falcons takımı şampiyonluğu ve 鐵匠Smithy takımı MVP ödülünü kazandı. Falcons, 50.000 İnci, Ramoness Şampiyonu unvanı ve bir sonraki BRC 32 Turuna otomatik yerleştirme dahil olmak üzere çeşitli ödüller kazandı. MVP, 鐵匠Smithy'ye ise 1.000 İnci ödülü verildi.

Daha fazla bilgi için Black Desert Mobile’ın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.