Yeni O’dyllita Bölgesi Black Desert Türkiye&MENA’ya Geldi

Yeni O’dyllita Bölgesi Black Desert Türkiye&MENA’ya Geldi

Uzun zamandır Black Desert evrenine gelmesi beklenen O’dyllita Bölgesi artık Maceracılar için yeni bir deneyim olacak. Maceracılar bölgeyi keşfederken ve yeni maceralara atılırken aynı zamanda etkinliklerle birçok ödül kazanabilecekler.

Pearl Abyss, bugün Black Desert TürkiyeMENA’ya yeni O’dyllita bölgesinin geldiğini duyurdu. Maceracılar artık uzun zamandır beklenen bu bölgeyi keşfedebilecek ve yeni görev dizileri aracılığıyla harika ödüller kazanabilecekler.

Kadim sırları ve tarihiyle karanlık bir ülke olan O’dyllita, dehşet verici bir husumet nedeniyle Kamasylvia'dan sürgün edilen Ahiblerin ve Ölümsüz Kimyager Caphras'ın hikayesini gözler önüne sererken, O'dyllita bölgesinin arkasındaki sır da açığa kavuşuyor.

yeni-odyllita-bolgesi-black-desert-turkiyemenaya-geldi (2)

O’dyllita Bölgesinin Gelişi Etkinliklerle Kutlanacak

Yeni bölgenin gelişini kutlamak için bugünden itibaren bir dizi özel etkinlik düzenleniyor. 14 Ekim tarihine kadar, Maceracılar, O’dyllita'nın başkenti O'draxxia'da ortaya çıkacak üç NPC'den birine Malzeme Destek Kutuları teslim ederek Altın Külçe elde edebilecekler. Bunun yanı sıra en fazla Malzeme Destek Kutusu teslim alan NPC, Maceracılara özel buff verecek.

yeni-odyllita-bolgesi-black-desert-turkiyemenaya-geldi (1)

Dahası, 21 Ekim tarihine kadar mevcut olan etkinlik görevlerini tamamlayanlar ise 15.000 Katkı Puanı EXP kazanılabilecek. Lv.56 ve üzeri Maceracıların, bu etkinlik görevlerine başlamaları için Rulupee'yi bulmaları gerekmekte. Aynı dönemde, bu görevlerin yanı sıra O'draxxia'da bulunan Delotia’nın toplanıp işlenmesiyle özel eşyalar üretebilecek. Ayrıca O’dyllita'daki ana görevleri tamamlayan Maceracılar Saf Sihir Yumağı, Valks’ın Tavsiyesi ve Yükseltme Yardım Seti II eşyalarını kazanma şansına sahip olacaklar.

Daha fazla bilgi için Black Desert TürkiyeMENA resmi internet adresini ziyaret edebilirsiniz.