Yeni Overwatch Skini Lunar Yeni Yıl 2019 Etkinliği ile Geliyor

Yeni Overwatch Skini Lunar Yeni Yıl 2019 Etkinliği ile Geliyor

Overwatch Domuz Yılı Etkinliği

Overwatch Domuz Yılı Etkinliği

Overwatch bir kez daha, oyun içi bir etkinlikle yeni lunar takvimine giriyor. Bu sefer Year of the Pig (Domuz Yılı) ve her zamanki gibi etkinliği işaretlemek için bir takım yeni skinler bekliyoruz. Açıkçası, bu kez Roadhog‘a odaklanılması gerekiyor.

Domuz Yılı etkinliği 24 Ocak 2019’da başlayacak ve 8 Şubat’a kadar devam edecek. O zamana kadar, Blizzard, Twitter ve Facebook sosyal kanallarında her gün yeni bir skin sergileme sözü veriyor. Bazı domuz skinlerinin etrafa fırlayacaklarını söyleyebilirsiniz.

Geçen yılın Lunar Yeni Yılı etkinliği, Köpek Yılıydı. Bayrak kapma modu ile birlikte bir dizi skin ve diğer kozmetikleri içeriyordu. O zamandan beri, Wrecking Ball ve Ashe dahil olmak üzere, listeye birkaç yeni karakter eklendi. Her ikisi de tam makyajlı Legendary skinlerde diğerlerinin gerisinde kalıyor, bu yüzden bazılarını bu güncelleme ile birlikte görebiliriz.

Blizzard, son zamanlarda Ana etrafında dolaşan ve karakter için ücretsiz bir görünüm veren mini bir etkinlikle yeni Overwatch güncellemelerini oldukça düzenli olarak ekliyor. Ve bunu Winter Wonderland etkinliğinden hemen sonra gördük. Blizzard, son aylarda bazı yönetici kadro değişikliği geçiriyor, ancak Overwatch hala en tutarlı oyunlarından biri.