Yeni Oyunlar 2019 Ocak 2. Hafta

Yeni Oyunlar 2019 Ocak 2. Hafta

Yeni Steam Oyunları

Yeni Steam Oyunları

Ortalama bir günde, yaklaşık bir düzine yeni oyun Steam’de yayınlanır. Ve bunun iyi bir şey olduğunu düşünürken, bazen anlaşılması zor olabilir. Potansiyel olarak heyecan verici oyunlar, Steam‘de yayınlanan her bir oyun sonrası dikkat edilmediği sürece kaybolup gidebilir.

Son haftalarda, dikkat çeken oyunları bulmak için Steam’de çıkan her oyun araştırıldı. Bu liste, Grand Theft Auto’ları veya Steam’in Fallout 4’leri gibi oyunları içermez. Bunun yerine, kaçırılması kolay olan oyunlara odaklanabilirsiniz. İşte en yeni Steam oyunları listesi.

1. What Never Was

Çıkış Tarihi: 12 Ocak
Geliştirici: Acke Hallgren

What Never Was, sevilen birinin geçmişini keşfetmeye dair ücretsiz, birinci şahıs bir anlatı oyunudur. Yazar, büyükbabasının kaybına yas tutan kahramanı Sarah’ın eşyalarını araştırırken aslında büyükbasının tanıdığı adam olmadığını keşfetmesine odaklanıyor. Hafif bulmaca çözme var, ama başka türlü What Never Was yardımcı olamazdı. Gone Home’u hatırlarsanız, geçmişten gelen eserleri incelemek, hikayeyi bir araya getirmeye yardımcı olur. Bir Steam eleştirmeni bunu “sakinleştirici, dinlendirici ve sinir bozucu” olarak nitelendiriyor, bu da dürüst olmak gerekirse oldukça iştah açıcı geliyor.

What Never Was İndir

2. Bury Me, My Love

Çıkış Tarihi: 10 Ocak
Geliştirici: The Pixel Hunt, ARTE France, FIGS

Bury Me, My Love, Suriyeli göçmenlerin Avrupa’ya ulaşma çabalarını anlatan bir anlatım macerasıdır. Geliştiriciler onu “metin mesajlaşma macera oyunu” (oldukça etkileyici tür) olarak nitelendirdiler. Bunun nedeni yolculuğunu devam ederken eşi Nour’u metin mesajı ile yönlendirmesi, tavsiye etmesi ve cesaretlendirmesi gereken Majd olarak oynamanızdır. Bu konuşmaların nasıl yapıldığına bağlı olarak, 19 “çok farklı sonuçlara sahip potansiyel farklı sonlar” vardır. Steam açıklamasına göre, “Le Monde gazeteci Lucie Soullier tarafından ülkesinden kaçan ve şu anda Almanya’da yaşayan genç bir Suriyeli kadın olan Dana’nın hikayesini anlatan bir makaleden geliyor.”

Bury Me, My Love İndir

3. Odd Realm

Çıkış Tarihi: 11 Ocak
Geliştirici: Unknown Origin Games

Geçtiğimiz hafta Early Access’e giren Odd Realm, büyüleyici piksel grafikleriyle yukarıdan aşağıya uzanan bir inşa simdir. Dört ayrı ve usule uygun şekilde üretilen biyomlar arasında, yerleşimcilerinizin elementlerden ve dünyada (veya göklerde) gizlenen herhangi bir kötü antagonizörden korunmasını sağlamanız gerekir. Tüm bunlara ek olarak, muhtemelen yağma ve kaynaklar için keşfedilecek madenler var, çünkü madenleri sebepsiz yere keşfetmiyorsunuz.

Odd Realm İndir

4. Aftercharge

Çıkış Tarihi: 11 Ocak
Geliştirici: Chainsawesome Games

Aftercharge, bir takımın görünmez olduğu ve diğerinin yenilmez olduğu birinci şahıs 3v3 rekabetçi bir oyundur. Görünmez takım, yenilmez takımı vurmak için enerji ekstraktörleri imha etmesi gereken robotlardan oluşuyor. Açıklamada, “görünmez robotlar saldırılarını koordine etmeli, dikkat dağıtıcı şeyler yaratmalı ve onları yok etmek için gizlice sokulmalı. Öte yandan, yenilmez uygulayıcılar mümkün olduğu kadar çok alanı örtmek ve yeteneklerini akıllıca kullanarak saldırganları tespit etmek ve bütün ekstraktörleri yok etmeden önce durdurmak zorundalar” diye yazıyor.

Aftercharge İndir

5. Neoverse

Çıkış Tarihi: 10 Ocak
Geliştirici: Tinogames Inc.

Neoverse, anime estetiğine sahip haydut benzeri bir deste kurma oyunudur. Geliştiricilere göre “piyasaya sürülmeye hazır” olmasına rağmen, geçen hafta Erken Erişime’e geldi. Erken Erişim yaklaşık altı ay sürecek ve çoğunlukla taşma hataları üzerine odaklanacak. 300 kart ve 100’den fazla yetenek, 70 çeşit canavar ve “sınırsız olasılıkların hiç bitmeyen bir devamı” var. Deste inşaatı yapıyorsanız ve haydut seviyorsanız bu oyun gösterişli ve eğlenceli görünüyor.

Neoverse İndir