Yeni Oyunlar 2019 Temmuz 4. Hafta

Yeni Oyunlar 2019 Temmuz 4. Hafta

Yeni Steam Oyunları

Yeni Steam Oyunları

Ortalama bir günde, yaklaşık bir düzine yeni oyun Steam’de yayınlanır. Ve bunun iyi bir şey olduğunu düşünürken, bazen anlaşılması zor olabilir. Potansiyel olarak heyecan verici oyunlar, Steam‘de yayınlanan her bir oyun sonrası dikkat edilmediği sürece kaybolup gidebilir.

Son haftalarda, dikkat çeken oyunları bulmak için Steam’de çıkan her oyun araştırıldı. Bu liste, Grand Theft Auto’ları veya Steam’in Fallout 4’leri gibi oyunları içermez. Bunun yerine, kaçırılması kolay olan oyunlara odaklanabilirsiniz. İşte en yeni Steam oyunları listesi.

1. A Place for the Willing

Çıkış Tarihi: 25 Temmuz
Geliştirici: ALPixel Games

A Place for the Willing, ALPixel Games stüdyosuna göre, “Sunless Sea’in mükemmel anlatım derinliğini ve keşifini Majora’s Mask’in meraklı kurulumuyla” birleştiren bir anlatı macera oyunudur. Tabii ki, Lovecraft da bir ilham kaynağı olarak bahsedilir. Atmosfer ve sanat tarzının kendine özgü bir boşluğu vardır. Temelde, oyun 21 günde ölmek üzere olan bir şehirde yaşamayı konu alır. Kesinlikle bir göz atmaya değer.

A Place for the Willing İndir

2. 1000 Days to Escape

Çıkış Tarihi: 26 Temmuz
Geliştirici: Lemon Squeezy

Benzer bir şekilde, 1000 Days To Escape çok açıklayıcı bir isme sahip: oyuncu, her şey sona ermeden önce dünyanın yaşayanlarını bir şekilde tahliye etmek için 1000 güne sahip. Oyun, yaşanabilir Dünya değişimleri için alanı araştırmakla ilgili, ancak aynı zamanda insanları oraya nasıl götürebileceğinizi ve onları nasıl canlı tutabileceğinizi çözmeniz gerekiyor. Elbette, yerel yabancı topluluklara karşı da tahribata yol açacaksınız. Özellikler listesi bu kadar ucuz bir oyun için çok uzun diyebiliriz.

1000 Days to Escape İndir

3. Tech Corp.

Çıkış Tarihi: 26 Temmuz
Geliştirici: Mardonpol Inc.

Geçtiğimiz hafta Erken Erişim’e başlayan Tech Corp., “teknoloji endüstrisinde bir sonraki büyük” olma yolunda odaklanan bir simülasyon ve kodaman oyunudur. Tüm iş, marka ve pazarlama konularına katılacaksınız. Ürünlerinizin gerçek görünümü ve işlevi hakkında kararlar verebileceksiniz. Ayrıca bir otomasyon bileşeni olduğu gibi üretim yönetimi, lojistik gibi şeyler de var. Oyunun altı ay boyunca Erken Erişim’de kalması bekleniyor.

Tech Corp. İndir

4. WolfQuest: Anniversary Edition

Çıkış Tarihi: 26 Temmuz
Geliştirici: eduweb

Hiç kurt olmak istediniz mi? Bu “gerçekçi ekolojik simülasyon” sizi tekrar düşündürebilir. WolfQuest: Anniversary Edition, 2007’de başlayarak epizodik olarak piyasaya sürülen orijinal WolfQuest oyununun “tamamen yeniden yapımı” dır. Şu anda Erken Erişim’de ve ikinci bölümün yayınlanmasına kadar öyle kalacak. Oyunda Ametist Dağ haritasında hayatta kalmanızı sağlayacaksınız: yemeğinizi avlayacak, “aile dostu kur etkileşimleri”nde bir eş bulacak ve diğer kurtlarla savaşacaksınız.

WolfQuest: Anniversary Edition İndir

5. Mirador

Çıkış Tarihi: 27 Temmuz
Geliştirici: Sauropod Studio

Bu çevrimiçi kooperatif hack ve slash oyununun ilginç bir durumu var: Oyunun patronlarının her biri diğer oyuncular tarafından yaratıldı. Oyunda Sentinels olarak adlandırılan bu patronlar, Mirador‘un gizemli dünyasından kaçmaya çalışırken yolunuzda duruyorlar. Her bir Sentinel’in yenilgisi ile, kendi patron kreasyonlarınızın zorluğuna katkıda bulunabilecek bir ganimet kazanacaksınız. Patronunuz ne kadar zorlaşırsa, mağlup ettiği diğer insan karakterlerinden o kadar fazla yağmalanacaktır. Bu ilginç bir kavram ve daha fazla araştırmaya değecek gibi görünüyor.

Mirador İndir